Politika

AK Parti'nin yeni kongre merkezi tanıtıldı! AK Parti'nin yeni kongre merkezi tanıtıldı! Bugün inşaatı tamamlanan Kongre Merkezi binasının tanıtımı gerçekleştirildi. Bu çerçevede "Türkiye Yüzyılı’na yakışan eser bırakma" anlayışının örneğinin sergilendiği ifade edildi.
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay oldu! CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay oldu! Bugün CHP tarafından yapılan son açıklama ile birlikte CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olduğu ifade edildi.
AK Parti Grup Başkanı Güler açıkladı! Doğalgaz Türkiye'de sıvılaştırılacak, dünya piyasasında LNG olarak satılacak AK Parti Grup Başkanı Güler açıkladı! Doğalgaz Türkiye'de sıvılaştırılacak, dünya piyasasında LNG olarak satılacak AK Parti Grup Başkanı Abdullah Çetin, AK Parti Grup Başkanlığı’nda madencilik alanında değişiklik yapılmasına ilişkin teklife yönelik yaptığı açıklamada, doğalgazın Türkiye'de sıvılaştırılarak dünya piyasasında LNG olarak satılacağını açıkladı.
Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bakanlar kurulu hangi konuları görüşecek? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bakanlar kurulu hangi konuları görüşecek? Kabine toplantısına ilişkin gelişmeler vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Ocak ayının ikinci kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak edilirken vatandaşlar merak ettikleri sorulara yanıt arama başladı.
CHP MYK ve PM bugün toplanıyor! Ankara dahil bazı illerin ilçeleri ve büyükşehir adayları belirlenecek CHP MYK ve PM bugün toplanıyor! Ankara dahil bazı illerin ilçeleri ve büyükşehir adayları belirlenecek CHP'de yerel seçim çalışmaları devam ederken yapılan açıklamaya göre bugün MYK ve PM özel gündemle toplanacak. MYK ve PM'de yerel seçimlere yönelik aday çalışmalarının devam etmesi ve Ankara'nın da içinde bulunduğu bazı illerin ilçeleri ile açıklanmayan büyükşehirlerin adaylarının belirlenmesi bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Özel, ABB'nin proje tanıtım toplantısında konuştu! CHP Genel Başkanı Özel, ABB'nin proje tanıtım toplantısında konuştu! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın düzenlediği "5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı"nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarda bulundu.
AK Parti İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı! AK Parti İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı! AK Parti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İzmir'deki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'in ilçe adaylarını da tek tek duyurdu.
CHP Ankara Çankaya belediye başkan adayı ne zaman açıklanacak? CHP Ankara Çankaya belediye başkan adayı ne zaman açıklanacak? 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için partilerde süreç hızla devam ediyor. Seçimlere hazırlık yapan partiler, aday açıklamaları yapmaya devam ederken son olarak CHP, Ankara'da bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Çankaya ilçesinde kimin aday gösterileceği merak edilirken bazı sorulara da yanıt aranmaya başladı.
CHP 209 seçim bölgesinde belediye başkan adaylarını belirledi! CHP 209 seçim bölgesinde belediye başkan adaylarını belirledi! CHP'nin Parti Meclisi, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplantı. Toplantıda, partinin 8'i büyükşehir, 13'ü il olmak üzere 209 seçim bölgesinde daha adayları belirlendi.
CHP Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu! CHP Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu! 31 Mart yerel seçimleri için partilerden aday açıklamaları gelmeye devam ediyor. Ankara'nın ilçe beledi belediye başkan adayları merak edilirken AK Parti tüm ilçelerdeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Son dakika olarak CHP'den de Ankara'nın bazı ilçeleri için adaylık açıklamaları geldi.
Muharrem İnce'den CHP Genel Başkanı Özel'e Dersim tepkisi! Muharrem İnce'den CHP Genel Başkanı Özel'e Dersim tepkisi! Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP ile seçim ittifakı yapmayacaklarını açıkladığı basın toplantısında 'Dersim' konusunda bir açıklamada bulunurken CHP Genel Başkanı Özel'e tepki gösterdi.
Kamu işçilerine ek ödemeler başladı! Hesaplara yatıyor Kamu işçilerine ek ödemeler başladı! Hesaplara yatıyor Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 2024 yılı kamu işçilerine ek ödemeleri, bugün itibariyle yatmaya başladı.