Politika

HSK Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği 387 hakim ve savcı hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu! HSK Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği 387 hakim ve savcı hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu! Geçtiğimiz yıllarda FETÖ'den ihraç edilen hakim ve savcılara Danıştay, göreve iade kararı vermişti. Danıştay tarafından verilen göreve iade kararı sonrası HSK, 387 isim hakkında inceleme başlatma kararı alındığını duyurdu.
İYİ Parti yönetiminden istifa eden 16 kişiden açıklama! Kral Çıplak, Akşener timsah gözyaşı döküyor İYİ Parti yönetiminden istifa eden 16 kişiden açıklama! Kral Çıplak, Akşener timsah gözyaşı döküyor İYİ Parti'de yaşanan deprem devam ediyor. Son olarak Ankara İl teşkilatının tümüyle görevden alınması ile patlak veren kriz, bugün 16 kişinin istifasıyla devam etti. İYİ Parti yönetiminden istifa eden 16 kişiden açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Sayın Sisi Ankara'ya gelerek iade-i ziyareti gerçekleştirmiş olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Sayın Sisi Ankara'ya gelerek iade-i ziyareti gerçekleştirmiş olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'a tam 12 yıl sonra yaptığı ilk resmi ziyaretin dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüşmesini değerlendirdi.
İYİ Parti Ankara İl Teşkilatı'nda son dakika! İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yıldırım görevden alındı İYİ Parti Ankara İl Teşkilatı'nda son dakika! İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yıldırım görevden alındı Ankara'da İYİ Parti Etimesgut ilçe belediye başkan adayının açıklanmasının ardından ilçe teşkilat üyeleri durumu protesto etti. Yaşanan olayın ardından İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı.
MHP 33 ilçe ve 19 belde belediye başkan adayını açıkladı! MHP 33 ilçe ve 19 belde belediye başkan adayını açıkladı! MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 33 ilçe ve 19 belde belediye başkan adayını açıkladı. Son dakika olarak açıklanan ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıtan MHP, toplamda 52 adayını duyurmuş oldu.
Akşener kürsüde ağladı! Ant olsun, şart olsun bunları değiştireceğiz Akşener kürsüde ağladı! Ant olsun, şart olsun bunları değiştireceğiz İYİ Parti Lideri Meral Akşener, bugün TBMM'de gerçekleşen partisinin grup toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı. Şehitler için yazılmış şarkıyı dinlerken hıçkıra hıçkıra ağlayan Akşener'in o görüntüleri kameraya yansıdı.
Tam 12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'a gidiyor Tam 12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılın ardından ilk kez Mısır'a resmi ziyarette bulunacak. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya gelecek.
MHP Lideri Bahçeli'den açıklama! Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak MHP Lideri Bahçeli'den açıklama! Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak Yerel seçim sürecinde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun sınıf arkadaşı olduğuna vurgu yapan Bahçeli'den CHP yönetimine eleştiri geldi.
CHP’nin il ve ilçe belediyelerinde Ankara dahil 125 adayı daha belli oldu! CHP’nin il ve ilçe belediyelerinde Ankara dahil 125 adayı daha belli oldu! 31 Mart yerel seçimlerinde il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden CHP, son dakika olarak 125 adayını daha duyurdu.
Memleket Partisi Genel Başkanı İnce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını tanıttı! Memleket Partisi Genel Başkanı İnce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını tanıttı! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara’da bir otelde 11 büyükşehir, 7 il, 61 ilçe belediye başkanı adayını tanıttı. Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını da toplantıda kamuoyuna tanıttı.
CHP'de ayrılık rüzgarı! Gürsel Tekin istifa etti CHP'de ayrılık rüzgarı! Gürsel Tekin istifa etti CHP'de ayrılık rüzgarı esti. Partide 2014 ile 2016 yılları arasında Genel Sekreterlik görevi yapan ve uzun yıllardır partinin çeşitli kollarında faaliyet gösteren Gürsel Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini açıklandı.
CHP’den Haluk Levent açıklaması! Adaylık teklif edilmesi söz konusu değil CHP’den Haluk Levent açıklaması! Adaylık teklif edilmesi söz konusu değil Bugün sosyal medyada Haluk Levent'in CHP'den Hatay için aday gösterileceği iddialarının gündeme gelmesinin ardından bugün CHP tarafından konu ile ilgili açıklama geldi.