Politika

İletişim Başkanı Altun'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı İletişim Başkanı Altun'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir kutlama mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda Büyük Zafer’in 102’nci yıl dönümünü kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın çok daha güçlü olacağız mesajını verdi.
Fatih Altaylı: Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olursa rakibini ezer geçer Fatih Altaylı: Mansur Yavaş aday olursa rakibini ezer geçer Türkiye'de erken seçim tartışmaları tüm hızı ile devam ederken olası bir seçimde muhalefetin adayı olacak isimler de gündeme geliyordu. Gazeteci Fatih Altaylı konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi makamında ziyaret etti Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi makamında ziyaret etti Futbolu bıraktığını açıklayan Mesut Özil, bugün sürpriz bir ziyarete imza attı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Bakan Tekin, 81 ilin valileri ve milli eğitim müdürleriyle görüştü Bakan Tekin, 81 ilin valileri ve milli eğitim müdürleriyle görüştü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024 - 2025 eğitim öğretimi yılı öncesi hazırlıklara tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda 81 ilin valileri ve milli eğitim müdürleriyle çevrimiçi toplantıda bir araya geldi.
Ankara Valisi Vasip Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Ankara Valisi Vasip Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı! Ankara Valisi Vasip Şahin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajını yayımladı. 30 Ağustos Zaferi’nin 102. Yılının büyük bir gururla kutlandığını ifade eden Şahin, paylaşımını sosyal medya üzerinden yaptı.
CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 3 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 3 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun zincirleme şekilde "suçu ve suçluyu övme" suçundan yargılanacağı duyuruldu. Kılıçdaroğlu'nun yargılanacağı mahkemeye 3 Aralık'ta başlanacağı ifade edildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı altınla kira ödeme tartışmalarına son noktayı koydu Bakanlık altınla kira ödeme tartışmalarına son noktayı koydu Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan bir olay kısa sürede ülke gündemine oturdu. Bir ev sahibinin kira olarak para yerine altın talep etmesi sonrasında Bakanlıktan bu durumun kurallara uygun olup olmadığına dair açıklama geldi.
Irak vatandaşlarına vize muafiyeti kararı Resmi Gazete'de Irak vatandaşlarına vize muafiyeti kararı Resmi Gazete'de Kamuoyunda büyük yankı uyandıran 15-50 yaş arası Irak vatandaşlarına vize muafiyeti kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar yürürlüğe girmiş oldu.
Dışişleri Bakanı Fidan, Katarlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Fidan, Katarlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ikili görüşmelerine tüm hızı ile devam ederken Katarlı mevkidaşı Al Sani ile telefonda görüştü. Gazze'de yaşanan son durum masaya yatırıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında EKK toplandı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında EKK toplandı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında EKK toplandı. Görüşme henüz başlarken masada OVP ile ilgili hazırlıkların yer alacağı tahmin ediliyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı iddialarına yanıt verdi ABB Başkanı Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı iddialarına yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şaban Sevinç tarafından hakkında Cumhurbşakanı Yardımcısı olacağına yönelik gündeme getirilen iddialara yanıt verdi.