Politika

CHP Başkanı Özel duyurdu! 1 Nisan'da tüm belediye başkanları mal varlığını duyuracak CHP Başkanı Özel duyurdu! 1 Nisan'da tüm belediye başkanları mal varlığını duyuracak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün canlı yayında yaptığı açıklamalarda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra seçilen tüm belediye başkanların mal varlığını açıklayacağı duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayiine ilişkin net mesajlar vererek önemli bir adımın daha atılacağından bahsetti.
AYM Can Atalay için yeni kararı verdi! AYM Can Atalay için yeni kararı verdi! AYM, CHP ve Can Atalay'ın avukatlarının yaptığı başvuruların değerlendirdi, karar verilmesine yer olmadığına hükmetti.
2024 yerel seçimleri ne zaman, hangi tarihte, seçime kaç gün kaldı? 2024 yerel seçimleri ne zaman, hangi tarihte, seçime kaç gün kaldı? 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için vatandaşların bazı soru işaretleri bulunuyor. Seçimlerin hangi tarih ve günde yapılacağı merak konusu olmaya devam ederken araştırmalar da devam ediyor.
Sosyal Yardım Programları nelerdir, nasıl başvuru yapılır, başvuru şartları neler? Sosyal Yardım Programları nelerdir, nasıl başvuru yapılır, başvuru şartları neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahipleri için oluşturulan çeşitli sosyal yardım programları yoğun ilgi alıyor. Programlara başvurmak isteyen vatandaşlar ise konuyla ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Biz de Haber Ankara okurlarına Bakanlık tarafından oluşturulan sosyal yardım programlarının detaylarını derledik...
İYİ Parti ABB Başkan adayı Yıldırım duyurdu! Adaylık belgeleri il seçim kuruluna teslim edildi İYİ Parti ABB Başkan adayı Yıldırım duyurdu! Adaylık belgeleri il seçim kuruluna teslim edildi Bugün İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım tarafından yapılan açıklamalara göre adaylık belgelerinin seçim kuruluna gönderildiği ifade edildi.
AK Parti'nin Ankara adayları listesi İl Seçim Kuruluna teslim edildi! AK Parti'nin Ankara adayları listesi İl Seçim Kuruluna teslim edildi! Yerel seçim hazırlıkları devam ederken seçimlerle ilgili olarak detaylar da sorgulanmaya devam ediyor. AK Parti'nin Ankara aday listesi İl Seçim Kuruluna sunuldu.
Bakan Göktaş açıkladı! Şubat ayında 872,4 milyon TL SED ödemesi yapıldı Bakan Göktaş açıkladı! Şubat ayında 872,4 milyon TL SED ödemesi yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı duyuru ile, Şubat ayında toplamda 872,4 milyon TL SED ödemesi yaptıklarını açıkladı.
CHP, Hatay belediye başkanlığı için Lütfü Savaş kararını duyurdu! CHP, Hatay belediye başkanlığı için Lütfü Savaş kararını duyurdu! Adaylığının kesinleşmediği ve tanıtım toplantısında CHP tarafından aday olarak ismi duyurulmayan Savaş hakkında merak edilenlerin artmasının ardından CHP'den son dakika açıklama geldi.
DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Akın partisinden istifa ettiğini duyurdu! DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Akın partisinden istifa ettiğini duyurdu! Bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Ankara İl Başkanı Nutku Akın partisinden istifa ettiğini ifade etti.
Türkiye ile Azerbaycan arasında 3 önemli anlaşma imzalandı! Türkiye ile Azerbaycan arasında 3 önemli anlaşma imzalandı! Bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in ülkemizi ziyaret etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmeler sonucunda 3 önemli anlaşmaya imza atıldığı öğrenildi.
Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı istifa etti! Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı istifa etti! Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı içerisinde yer alan Gelecek Partisi'nde istifa yaşanıyor. Partinin Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç yaptığı yazılı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.