Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalar Türkiye'nin gündem maddelerini belirleyen ve önemli konu başlıklarının görüşüldüğü Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı 4 Mart tarihi ile gerçekleşti. Kabine toplantında masaya yatırılan konu başlıkları merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası kameralar karşısına geçti.
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı, saat kaçta yapılacak, hangi konular görüşülecek? Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı, saat kaçta yapılacak, hangi konular görüşülecek? Kabine toplantısı binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor. Kabine toplantısında görüşülecek konular ve çıkacak kararlar merak konusu olmaya devam ederken detaylar da belli oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi! Ayakları titremeye başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi! Ayakları titremeye başladı Yerel seçim sürecinde parti liderlerinin de dili sertleşmeye başladı. Siyaset üzerinden yapılan tartışmalara her gün bir yenisi eklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi. Özel'in ayaklarının titremeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları merak konusu oldu.
TBMM ne zaman tatile giriyor,  hangi gün kapanacak, kaç gün tatil olacak? TBMM ne zaman tatile giriyor, hangi gün kapanacak, kaç gün tatil olacak? TBMM'nin tatil olması ile ilgili gelişmeler gündemin merak edilen konu başlıkları arasında ilk sıralarda yer alıyor. TBMM'nin ne zaman tatile gireceği araştırılmaya devam ederken detaylar da Haberankara.com adresinde yer aldı.
Türkiye ile Azerbaycan arasında 10 yıllık sıfır vergi anlaşması imzalandı! Türkiye ile Azerbaycan arasında 10 yıllık sıfır vergi anlaşması imzalandı! TBMM’de kabul edilen ve alkollü içecek ithaline onay veren kanun, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da onaylanarak yürürlüğe girdi. Türkiye ile Azerbaycan arasında 10 yıllık sıfır vergi anlamasına imza atılırken detaylar belli oldu.
Ankara'ya önemli diplomatik ziyaret! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Salı günü başkente gelecek Ankara'ya önemli diplomatik ziyaret! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Salı günü başkente gelecek Başkent Ankara'da diplomasi trafiği yoğun bir şekilde devam ediyor. Devlet başkanlarının ziyarette bulunduğu kente, Salı günü Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas gelecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirecek.
İYİ Parti lideri Akşener CHP'ye sert çıktı! Bıktım, usandım midem bulanıyor artık İYİ Parti lideri Akşener CHP'ye sert çıktı! Bıktım, usandım midem bulanıyor artık 31 Mart yerel seçim süreci yaklaşırken partilerin açıklamaları da sertleşmeye başladı. Liderler arasında sözlü tartışmalar devam ederken son olarak Ankara'da seçmenlerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den CHP'ye eleştiri geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından konu başlıkları merak edilirken sığınmacılarla ilgili olarak yapılan açıklama dikkati çekti.
Bakan Bolat esnafa müjdeyi verdi! Finansman destek kredisinin limitleri artırıldı Bakan Bolat esnafa müjdeyi verdi! Finansman destek kredisinin limitleri artırıldı Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan esnafa müjde geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Bolat, esnafa finansman destek kredisinde limitlerin artırıldığını açıkladı.
Bakan Yumaklı duyurdu! 9 milyar liralık mazot ve gübre destek ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandı Bakan Yumaklı duyurdu! 9 milyar liralık mazot ve gübre destek ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 9 milyar liralık mazot ve gübre destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını duyurdu.
Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuştu Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuştu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlık görevini sürdüren Devlet Bahçeli siyaset gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli'nin konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisine yönelik sözleri dikkat çekti.
Yeni Yargı Paketi çıktı mı, infaz düzenlemesi var mı, 8. Yargı Paketi içeriği nedir? Yeni Yargı Paketi çıktı mı, infaz düzenlemesi var mı, 8. Yargı Paketi içeriği nedir? Yeni yargı paketine ilişkin merak edilenler artıyor. Yeni yargı paketinin içeriği ve ne zaman çıkacağı merak konusu olmaya devam ederken 8. Yargı Paketi içeriği araştırılıyor.