Politika

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlandı Resmi Gazete'de yayımlandı! Güneş paneli ithalatında yeni önlem Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlandı Resmi Gazete'de yayımlandı! Güneş paneli ithalatında yeni önlem Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan tebliğe göre, Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatında dampinge karşı önlem uygulanmasına yönelik Ticaret Bakanlığı harekete geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'da 31 Mart açıklaması! Milli irade bayramı haline getirmek için çok çalışacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan'da 31 Mart açıklaması! Milli irade bayramı haline getirmek için çok çalışacağız Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitinginde 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda o günü milli irade bayramı yapmak için çalışılacağına değindi.
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mart ayına ilişkin 4,8 milyar lira yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara aktarıldığını açıkladı.
31 Mart Seçimleri sandık görevleri belli oldu mu, YSK Yerel Seçim Takvimi açıklandı mı? 31 Mart Seçimleri sandık görevleri belli oldu mu, YSK Yerel Seçim Takvimi açıklandı mı? Yerel seçim sürecine girilmişken sandık görevleri ile ilgili merak edilenler de artıyor. Sandık görevleri konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler YSK seçim takvimini araştırıyor.
Ömer Çelik yanıtladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. kez aday olur mu? Ömer Çelik yanıtladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. kez aday olur mu? Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamaları bugün AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından değerlendirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmazın satılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmazın satılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz satıldı.
Erbakan'dan Erdoğan'ın sözlerine yanıt! Gölge değiliz Erbakan'dan Erdoğan'ın sözlerine yanıt! Gölge değiliz YRP Lideri Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''kaybettirmek için çalışıyorlar'' sözlerine yanıt verdi, gölge olmadıklarını ve rekabete girdiklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 ton ağırlığındaki eser hediye edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 ton ağırlığındaki eser hediye edildi! Cumhuriyet'in 100. yılı için 81 ilden alınan topraklarla oluşturulan 3 ton ağırlığındaki eser, Ankara'ya ulaştı. Külliye'ye vinçle getirilen 3 ton ağırlığındaki eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu seçim son demişti! Bekir Bozdağ'dan kritik TBMM kararı açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan bu seçim son demişti! Bekir Bozdağ'dan kritik TBMM kararı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre bu seçimin kendisinin son seçimi olduğu ifade edilmişti. Konuya ilişkin Bekir Bozdağ'dan kritik bir açıklama geldi.
Bakan Göktaş açıkladı! Ramazan öncesi SYDV'lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı Bakan Göktaş açıkladı! Ramazan öncesi SYDV'lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi. Göktaş, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerinin temel ihtiyaçlarını karşılanabilmesi için bakanlık tarafından SYDV'lere 837,3 milyon lira destek ödemesi yapıldığını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu seçim benim son seçimim Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu seçim benim son seçimim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamalarda 'benim için bu bir final' dedi.
Başkent Ankara'da 4,3 milyonu aşkın seçmen bulunuyor! Başkent Ankara'da 4,3 milyonu aşkın seçmen bulunuyor! Yerel seçim süreci hızla işliyor. Yerel seçimlere girecek olan adayların açıklamaları yakından takip edilirken illere göre seçmen sayısı verileri de açıklanmaya devam ediyor. Bu çerçevede Başkent Ankara'daki seçmen sayısı da belli oldu.