Politika

YSK olağan itiraz süreci tamamlandı ve kararlar açıklandı! YSK olağan itiraz süreci tamamlandı ve kararlar açıklandı! Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri olağan itiraz sürecinde toplamda 81 itiraza ilişkin nihai karar verildi. Kamuoyunun bilgisine sunulan karara ilişkin detayları Haberankara.com okurları için derledik.
MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e bir çağrı yaptı. MHP Lideri Bahçeli, Akşener'i partisinin başında kalmaya davet etti.
Türkiye İsrail'e ihracat kısıtlaması getirildiğini açıkladı Türkiye İsrail'e ihracat kısıtlaması getirildiğini açıkladı Aylardır devam eden Filistin-İsrail savaşı kapsamında bölgeye insani yardımlar ulaştıran ve diplomatik yollar ile çatışmaların sürdürülmesini isteyen Türkiye bir adım daha attı.
TCMB'nin Olağan Genel Kurulu 30 Nisan'da Ankara'da yapılacak! TCMB'nin Olağan Genel Kurulu 30 Nisan'da Ankara'da yapılacak! TCMB'nin merak edilen Olağan Genel Kurulu'nun tarihi belli oldu. Ankara'da gerçekleşeceği öğrenilen kurulun masaya yatıracağı konular da araştırılırken TCMB'den açıklama geldi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı araç kiralama iddialarına ilişkin açıklamada bulundu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı araç kiralama iddialarına ilişkin açıklamada bulundu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı basın yayın organlarındaki "araç kiralama" ile ilgili iddialar üzerine yazılı bir basın açıklamasında bulundu.
Siyasi parti liderlerinin Ramazan bayramındaki programları belli oldu Siyasi parti liderlerinin Ramazan bayramındaki programları belli oldu Ramazan Bayramının yaklaşması ile beraber vatandaşlar olduğu kadar siyasi parti temsilcileri de hazırlıklarını yapıyor. Bir çok parti liderinin bayramı aileleri ile birlikte geçirmesi bekleniyor.
İYİ Parti'den Müsavat Dervişoğlu genel başkanlığa aday olacağını duyurdu! İYİ Parti'den Müsavat Dervişoğlu genel başkanlığa aday olacağını duyurdu! İYİ Parti'de genel başkanlık için adaylık açıklamaları son dakika olarak peş peşe geliyor. Adaylık açıklamalarına bir yenisi daha eklenirken İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, genel başkanlığa aday olacağını duyurdu.
İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa ettiğini açıkladı İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa ettiğini açıkladı İYİ Parti'de haftalardır devam eden gergin süreç zirve günlerini yaşıyor. Sabah saatlerde Meral Akşener olağanüstü seçimli genel kurulda aday olmayacağını duyurmuştu. Bu haberin ardından partiden bir istifa haberi daha geldi.
İYİ Parti'de Koray Aydın adaylığını açıkladı! Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz hayır olsun İYİ Parti'de Koray Aydın adaylığını açıkladı! Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz hayır olsun İYİ Parti'de deprem devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu. Seçimde beklediği sonucu elde edemeyen İYİ Parti'de başarısızlığın nedenleri masaya yatırılmaya devam ederken Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken sürpriz açıklama Koray Aydın'dan geldi.
CHP Genel Başkanı Özel'den İmamoğlu ve Yavaş sözleri: İkisinden birisi Cumhurbaşkanı adayı olacak CHP Genel Başkanı Özel'den İmamoğlu ve Yavaş sözleri: İkisinden birisi Cumhurbaşkanı adayı olacak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçimlerde partisinin zaferle ayrılması ardından partisinin geleceğine dair konuştu. Başkan Özel 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimine dair muhtemel adaylarını söyledi.
İYİ Parti Meral Akşener partisinin olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıkladı İYİ Parti Meral Akşener partisinin olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıkladı 31 Mart seçimlerinden olumsuz sonuçla ayrılan partilerde köklü değişimler sürüyor. Geçtiğimiz günlerde kurultaya gidileceği açıklanan İYİ Parti'de Meral Akşener depremi yaşandı.
Yeniden İBB Başkanı seçilen İmamoğlu beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti! Yeniden İBB Başkanı seçilen İmamoğlu beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. CHP'li belediye başkanları ile beraber Ankara'da Anıtkabir ziyaretinde bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ne önemli bir mesaj yazdı.