Politika

Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak? Kabine Toplantısı kararları vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Bakanlar Kurulu Kabinesinin ne zaman toplanacağı merak konusu olmaya devam ederken bir yandan da toplantının konu başlıkları araştırılıyor.
İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu! İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu! Bugün gerçekleştirilen İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda yeni genel başkan seçimleri üçüncü tura kalmıştı. Tamamlanan seçimlerde İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu seçildi.
İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı Ankara'da başladı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı Ankara'da başladı İYİ Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Delegeler, ATO Congresium'daki kurultayın yapıldığı salonda yerini alırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de saat 11.50'de salona geldi ve bir konuşma gerçekleştirdi.
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine toplantısı ile ilgili olarak merak edilenler artıyor. Kabine toplantısında öğretmen atamaları ile ilgili açıklama beklenirken bir yandan da toplantının tarihi ve kamuoyuna açıklama yapılacak saat bekleniyor
Meral Akşener İYİ Parti Olağanüstü Kurultayına katılacak! Meral Akşener İYİ Parti Olağanüstü Kurultayına katılacak! 31 Mart seçimleri ve sonrasında çalkantılı bir süreç yaşayan İYİ Parti'de gözler yapılacak kurultaya çevrilmişti. Genel Başkan Akşener'in adaylığını açıklamadığı kurultayda yer alacağı öğrenildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak kararı mı verildi? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak kararı mı verildi? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 3 yıldan 7 yıla kadar hapisle yargılandığı dava için gelişmeler merak edildi. İBB Başkanı İmamoğlu'na siyasi yasak verilip verilmediği merak edilirken detaylar da araştırılan konular arasında yer aldı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa ettiğini açıkladı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir partisinden istifa ettiğini açıkladı 31 Mart Yerel seçimi döneminde başlayan İYİ Parti'den peş peşe istifalar gelmeye devam ediyor. Son olarak partide genel başkan yardımcılığı yapan Aydemir aldığı istifa kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu.
İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultay 27 Nisan’da Ankara’da gerçekleştirilecek! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultay 27 Nisan’da Ankara’da gerçekleştirilecek! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun yaptığı son açıklama ile birlikte Olağanüstü Kurultayın ne zaman gerçekleştirileceğini açıkladı.
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit oldu! Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Danıştay Başkanı Zeki Yiğit oldu! Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Danıştay 4 yıllık aranın ardından bir kez daha yeni bir kez daha yeni başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan seçimde mevcut başkan Zeki yiğit yeniden göreve seçildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel açıklaması! Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gelecek hafta bir araya gelecekleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu! Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu! Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İYİ Partili Bilge Yılmaz, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'i ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Ankara'da Anıtkabir'e yönelik bir ziyarette bulundu. Anı defterini imzalayan CHP Genel Başkanı Özel partisinin 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıya vurgu yaptı.