Politika

Bakan Göktaş Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nı tanıttı Bakan Göktaş Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nı tanıttı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı tanıtım programında konuştu. Bakan Göktaş, evlilik ve aile algısını güçlendirecek faaliyetler planladıklarını ifade ederek önemli bilgiler verdi.
AK Parti'nin kamp tarihleri belli oldu AK Parti'nin kamp tarihleri belli oldu AK Parti'de genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanlarıyla kamp yapılacağı bildirildi. Yapılacak kampa ilişkin detaylar sorgulanmaya başlarken AK Parti'de kamp tarihleri de belli oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletin ekmeğine göz dikenlerden bunun hesabını soracağız" Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletin ekmeğine göz dikenlerden bunun hesabını soracağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Çiftçiler günü münasebeti ile organize edilen toplantıda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi ve tarım konusunda önemli sözler sarf etti.
Kamu harcamalarında tasarruf paketi bugün açıklanıyor! Kamu harcamalarında tasarruf paketi bugün açıklanıyor! Enflasyonu kontrol altına almak ve fiyat istikrarını sağlayarak refahı artırmak üzere TCMB ile Hazine ve Maliye Bakanlığının attığı adımlar kararlılıkla uygulanıyor. Kamuda tasarruf için sıkı politikalar izleneceği belirtilirken tasarruf paketi de bugün açıklanacak.
Mayıs ayı engelli ve yaşlı aylıkları hesaplara yatırıldı Mayıs ayı engelli ve yaşlı aylıkları hesaplara yatırıldı Ülke genelinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara karşı parasal yardımlarda yapılıyor. Düzenli ve belirli dönemlerde yapılan yardımlar ile ilgili yeni bir açıklama geldi.
Resmi Gazete’de Kamu İhale Kurulu’na Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar yayımlandı Resmi Gazete’de Kamu İhale Kurulu’na Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar yayımlandı Resmi Gazete'de çeşitli atama kararları duyurulmaya devam ediyor. Son olarak 11 Mayıs tarihli Resmi Gazete'de Kamu İhale Kurulu’na Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar yer aldı. Atamalara ilişkin detaylar da belli oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli görüştü 10 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli'nin bir araya geleceği öğrenilmişti. Kamuoyunun gündeminde yer alan görüşmenin gerçekleştiği öğrenildi.
TBMM'den X'e çağrı "Ya geleceksiniz, ya geleceksiniz" TBMM'den X'e çağrı "Ya geleceksiniz, ya geleceksiniz" Türkiye son dönemde global sosyal medya platformlarına karşı taviz vermeyen açıklamalarda bulunuyor. Rekabet Kurulu tarafından META'ya yüzlerce milyon TL'lik cezanın kesilmesinin ardından X ve TikTok içinde önemli kararlar alınacağı işaret edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı paylaşıldı. MHP Lideri Bahçeli ile görüşeceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programının detayları da belli oldu.
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın cuma günü iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın cuma günü iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın açıklamaları yakından takip ediliyor. Genel Başkan Yalçın bu kez Eğitim-Bir-Sen olarak Cuma günü iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini duyururken kamuoyunu bilgilendiren bir de açıklamaya yer verdi.
Saadet Partisinde Temel Karamollaoğlu dönemi kapanıyor! Kongre tarihi belli oldu Saadet Partisinde Temel Karamollaoğlu dönemi kapanıyor! Kongre tarihi belli oldu Siyasetteki değişim rüzgarı devam ediyor. Birer birer partilerde yaşanan genel başkanlık değişiminde sıradaki yer Saadet Partisi oldu.
Bakan Göktaş Aile ve Gençlik Fonu ödemelerinin mayıs ayında yapılacağını duyurdu Bakan Göktaş Aile ve Gençlik Fonu ödemelerinin mayıs ayında yapılacağını duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlilikleri teşvik etmek üzere Aile ve Gençlik Fonu üzerinden destek ödemedi yapılacağını duyurmuştu. Ödemelerin hesaplara geçeceği tarih merak edilirken beklenen açıklama son dakika olarak geldi.