Politika

Putin Vietnam Devlet Başkanı To Lam ile görüştü Putin Vietnam Devlet Başkanı To Lam ile görüştü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Vietnam Devlet Başkanı To Lam ile görüştü.
Adalet Bakanı duyurdu! İcra ile çocuk teslim alma dönemi kapandı Adalet Bakanı duyurdu! İcra ile çocuk teslim alma dönemi kapandı Yargı kanunları çerçevesinde uygulanan fakat insani olarak yürek burkan görüntüler oluşturan icra memurları ile zorla çocuk alma olayı tarihe karıştı. Konu ile ilgili açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti bayramlaşma programında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ile bayramlaşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüde önemli açıklamalarda bulundu.
Siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleştirildi Siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleştirildi Kurban Bayramı nedeniyle siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri yapıldı. Ziyaretlerde Türkiye ekonomisi üzerine de konuşuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel bayramlaştı Kurban Bayramı vesilesi ile siyasiler arasında bayramlaşmalar da başladı. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel bayramlaştı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Kurban Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Kurban Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bayram namazını Beştepe Millet Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, daha sonra cami çıkışında bekleyen basın mensuplarına açıklama yaptı.
Putin’in Ukrayna’ya yönelik ateşkes şartları G7 ülkelerinden destek görmedi Putin’in Ukrayna’ya yönelik ateşkes şartları G7 ülkelerinden destek görmedi G7 zirvesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Ukrayna’ya yönelik ateşkes şartları, zirveye katılan ülkeler tarafından ciddi olarak değerlendirilmedi.
Gelir İdaresi Başkanlığı yurt dışına çıkış harcına zam iddialarını yanıtladı Gelir İdaresi Başkanlığı yurt dışına çıkış harcına zam iddialarını yanıtladı Son günlerde bazı sosyal medya platformları ve sosyal medya hesaplarında yurt dışı çıkış harcına zam geleceği iddiasına yer veriliyordu. Söz konusu iddiaların doğruluğu merak edilirken Gelir İdaresi Başkanlığı yurt dışına çıkış harcına zam iddialarını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Görüşme sonrası tavrı bizi üzdü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel ve Bahçeli hakkında açıklamalar İspanya ve İtalya’daki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Liderler Zirvesi'ne katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerine seslenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G7 Liderler Zirvesi'ne özel davetli olarak katılacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G7 yüksek düzeyli zirve oturumunda dünya liderlerine sesleneceği ifade edilirken hangi konu üzerinde duracağı da merak edildi.
İYİ Parti Grup Toplantısı yapıldı! Meral Akşener ve ekonomik kriz gündem konuları arasındaydı İYİ Parti Grup Toplantısı yapıldı İYİ Parti grup toplantısı yapıldı. Açılış konuşmasını partinin genel başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun yaptığı toplantının gündem konuları arasında Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesi, Sinan Ateş ve ekonomik kriz de yer aldı.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman tıp fakültesi öğrencilerinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman tıp fakültesi öğrencilerinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı Ülkenin en hayati hizmet grubu olan sağlık sektöründe görev almak için öğretim gören öğrenciler bu dönem zarfından sıkıntılar yaşıyor. Öğrenciler ve onların temsilcileri sıkıntılarına çözüm bulunması talebinde bulunuyor.