Politika

Memurlarda çift maaş olayı nedir, maaşlarda kesinti mi olacak, yeni düzenleme kimleri kapsıyor? Memurlarda çift maaş olayı nedir, maaşlarda kesinti mi olacak, yeni düzenleme kimleri kapsıyor? Kamuda tasarruf tedbirleri taviz verilmeden uygulanmaya devam ediliyor. Konu ile ilgili olarak bir çok kalemde kısıtlama gelen memurlara son olarak çok defa tartışılan farklı yerlerden maaş alma yasağı getirildi.
Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye-BYD arasındaki büyük yatırımı değerlendirdi Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye-BYD arasındaki büyük yatırımı değerlendirdi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çinli otomobil üretim üslerinden biri olan BYD’nin Türkiye’ye yaptığı 150 bin araç kapasiteli yatırımı değerlendirdi.
Bakan Şimşek duyurdu! Elle plaka girişi ve usulsüz akaryakıt fişi düzenlenmesinin önüne geçilecek! Bakan Şimşek duyurdu! Elle plaka girişi ve usulsüz akaryakıt fişi düzenlenmesinin önüne geçilecek! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni uygulamaya sokulacak Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi ile elle plaka girişi ve usulsüz akaryakıt fişi düzenlenmesinin önüne geçileceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete zam yapılmaması hakkında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Asgari ücretlimize yapacağımız en büyük iyilik..." Günlerdir ülke gündeminde yer edinen enflasyon oranları ve yapılan zamlar sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilk değerlendirmeler geldi. Erdoğan asgari ücretlilere bir zam yapılmaması sorusuna da cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Hollanda maçını izlemek için Almanya'ya gidecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Hollanda maçını izlemek için Almanya'ya gidecek A Milli Futbol Takımı Cumartesi günü EURO 2024 macerasında tamam ya da devam demek için sahaya çıkacak. Turnuva'nın önemli takımlarından olan Hollanda ile karşı karşıya gelecek millilere destek artarak devam ediyor.
CHP Lideri Özgür Özel: İki ay sonra seçim olsun CHP Lideri Özgür Özel: İki ay sonra seçim olsun Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel son zamanlarda erken seçim çağrısını yüksek sesten yapmaya devam ediyor. Halkında beklentisinin bu yönde olduğunu ifade eden Özel en kısa sürede sandıkların gelmesi çağrısı yaptı.
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu: "10 milyon kaçak nüfus varken ekonomi düzeltilemez" İYİ Parti Lideri Dervişoğlu: 10 milyon kaçak nüfus varken ekonomi düzeltilemez İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Dervişoğlu’nun gündeminde Suriyeli sığınmacılar ve ekonomi vardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erken seçim konusunda konuşan Erdoğan, erken seçime kapılarını kapattı.
Fahrettin Koca: Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum Fahrettin Koca: Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum Görev değişikliği sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görev yaptığı süreçle ilgili düşüncelerini vatandaşlarla paylaştı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de emekli mitinginde asgari ücret açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de emekli mitinginde asgari ücret açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kocaeli'nde düzenlenen emekli mitinginde konuştu. CHP Genel Başkanı Özel asgari ücret açıklaması yaptı, rakamı verdi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP ve Suriye’ye yönelik açıklamalar yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP ve Suriye’ye yönelik açıklamalar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz Ali Cami'nde kıldığı cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında MHP ile olan ittifaklarına ve Suriye rejimine yönelik önemli açıklamalar yaptı.
Ticaret Bakanlığı araç alım satımda 6 ay 6 bin şartını 2025 yılına kadar uzattı Ticaret Bakanlığı araç alım satımda 6 ay 6 bin şartını 2025 yılına kadar uzattı Otomotiv sektörünü yakından ilgilendiren açıklamada bakanlık kararın gerekçesi ve yasaklara uymayanlara kesilen cezalardan bahsedildi. Ticaret Bakanlığı çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.