Yerel seçim için kritik saatler! AK Parti bugün 26 ilin adayını açıklayacak

31 Mart seçimleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklanacak olan adayların belli olduğu ifade edildi.

Yerel seçim için kritik saatler! AK Parti bugün 26 ilin adayını açıklayacak

31 Mart yerel seçimleri için partiler tarafından çalışmalar devam ederken AK Parti adaylarını duyurmaya başladı. Özellikle de büyükşehirler için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından adayların açıklanması ile birlikte o isimlerin karşısına gelecek olan isimlerin kimler olacağı hakkında merak edilenler de artmaya başlamıştı.

Dün AK Parti tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte İstanbul'da yerel seçimler için adaylarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski bakanı Murat Kurum olmasına karar verildiği öğrenildi. Buna göre güncel olarak açıklanan açıklanan isimlere göre bu seçimlerde İstanbul için Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu'nun mücadelesinin yaşanacağı belirtildi.

AK PARTİ BUGÜN 26 İSMİ DUYURACAK!

Diğer iller için de Ak Parti tarafından adayların ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler artarken bugün yaşanan son dakika gelişmesine göre 26 adayın belirleneceği ifade edildi. Bu çerçevede adayları ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak.

Konu hakkında gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Bu çerçevede edinilen bilgilere göre, düzenlenen program Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla başlayacak, daha sonra ise İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Bursa, Denizli, Balıkesir, Aydın, Samsun, Erzurum, Muğla, Ordu büyükşehir, Giresun, Elazığ, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Artvin’in belediye başkan adaylarının açıklaması bekleniyor.

Ankara için ise Pazartesi günü açıklamanın gelmesinin beklendiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER