Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı şarkıcı Davut Güloğlu oldu!

Bugün Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Düzce ili için adayın şarkıcı Davut Güloğlu'nun gösterildiği ifade edildi.

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı şarkıcı Davut Güloğlu oldu!

31 Mart yerel seçimleri için partiler tarafından açıklamalar gelirken, yapılan son açıklama ile birlikte Yeniden Refah Partisi de illere göre adaylarının tanıtımlarını yapmaya başladı. Bu çerçevede bugün Düzce ili için parti tarafından yapılan açıklamalara göre belediye başkan adayının şarkıcı Davut Güloğlu olduğu öğrenildi. Adaylar hakkında merak edilenlerin artmasının ardından ise Güloğlu neden adaylığını koyduğu hakkında açıklamalarda da bulundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ DÜZCE ADAYI DAVUT GÜLOĞLU OLDU!

Yerel seçimlere sadece 73 gün kalan adaylar da oldukça merak ediliyordu. Bunun ardından Yeniden Refah Partisi adayını ise Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, genel merkezde yapılan aday tanıtım toplantısında Düzce belediye başkan adayının şarkıcı Davut Güloğlu olduğunu açıkladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Güloğlu şu şekilde konuştu;

"Geçmişte Akçakoca ilçesinde uzun bir süre yaşamış bir sanatçı olarak sanat hayatına adım atmamda Düzce’nin çok ayrı bir yeri var. Ayrıca kendisini milli görüş davasına adamış bir partiliyim. Hem davama adamışlığın verdiği heyecanla hem de teşkilatımızın gösterdiği büyük teveccüh ile bende vefa duygumu ödemek için Düzce Yeniden Refah Partisi’nin Düzce belediye başkan adayı olarak çıkmaya karar verdim. Çıktığımız yolda rabbim utandırmasın. Partimize, Düzcemize, Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun”

SONRAKİ HABER