Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! HDP’ye seçim yardımı Mehmetçiğe ihanettir

Pençe-Kilit bölgesinde yapılan terör saldırısı sonucunda dokuz kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Mehmetçiklerimizin şehadet haberi ile beraber pek çok siyasiden başsağlığı mesajı gelirken Vatan Partisi Çankaya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş'tan HDP çıkışı geldi.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! HDP’ye seçim yardımı Mehmetçiğe ihanettir

12 Ocak tarihinde Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklama ile 9 askerimizin Pençe - Kilit Harekatı Bölgesinde şehit olduğu öğrenildi. Pençe - Kilit Bölgesinde şehit olan 9 askerimiz için pek çok mesaj gelirken siyasilerin mesajları da dikkati çekti.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş, şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajına yer verirken önemli açıklamalara yer verdi. Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, şehit haberlerinin geldiği sırada yerel seçim çalışmalarını anlatmak üzere bir televizyon kanalının canlı yayın konuğuydu. Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı T. Murat Demirbaş, şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken HDP’nin derhal kapatılması gerektiğini vurguladı.

VATAN PARTİSİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİRBAŞ'TAN ‘HDP’ ÇIKIŞI

‘’HDP’ye seçim yardımı Mehmetçiğe ihanettir'' ihanettir'' diyen Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, ‘’Pençe-Kilit bölgesinde yapılan terör saldırısı sonucunda dokuz kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri şehitlerin kanını yerde bırakmadı. Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine yapılan harekâtlar sonucunda 29 hedef imha edildi.'' derken yayın sırasında açıklamalarına devam etti. Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş, “Mehmetçiğimiz aslanlar gibi terör örgütlerinin üzerine gidiyor. Bu mücadele devam ederken dikkatinizi başka bir tarafa çekmek istiyorum. Şu an terör örgütünün mecliste uzantısı bulunan eski ismiyle HDP şimdiki ismiyle DEM Partiye 652 milyon TL seçim yardımı verilecek. Benim vicdanım buna izin vermiyor. Eminim ki vatandaşlarımızın da vicdanına dokunuyor. Biz devlet olarak kalkıp da PKK’nın siyasi uzantısı olan partilere hazineden nasıl para veririz?” ifadelerine yer verdi.

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! HDP’ye seçim yardımı Mehmetçiğe ihanettir

Açıklamalarına devam eden Demirbaş, “ Terör partilerine siz seçim yardımı vermeye devam ederseniz, karşınıza başka şekilde döner. Hakimlere ve savcılara, buradan soruyorum; anlamanız için daha ne olması gerekiyor?'' dedi. Mehmetçiğin mücadelesine omuz verilmesi gerektiğini belirten Demirbaş, ‘’Lütfen gözlerinizi ekranın altındaki yazılara çeviriniz ve oraya bakınız. Şehitlerimize kurşun sıkanların hangi partinin il ve ilçe binalarından uyuşturularak götürüldüklerini hepimiz biliyoruz. Daha da mı olmadı gidin Diyarbakır annelerine sorun onlar size anlatsınlar. Mehmetçiğin mücadelesine omuz vermek istiyorsak gelin derhal HDP’yi kapatalım, kapatalım ki ülkemizin kaynakları terörü destekleyen bu partilere gitmesin.” açıklamalarında bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER