Trabzon Ortahisar Belediyesi hangi parti, Belediye Başkanı kim?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ortahisar Belediyesine 2.5 milyon liralık rekor para cezası kesildiği açıklandı. Ortahisar Belediyesi hangi partiden merak konusu oldu.

Trabzon Ortahisar Belediyesi hangi parti, Belediye Başkanı kim?

Çevre kirliliğine karşı alınan tedbirler her geçen gün arttırılırken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından toplanan çöpü yol kenarına attığı iddia edilen Ortahisar Belediyesi'ne 150 milyon liralık para cezası kesildiği açıklandı. Belediyeye kesilen ceza sonrasında belediye başkanı ve partisi merak konusu oldu.

TRABZON ORTAHİSAR BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN, BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, Trabzon’a bağlı Ortahisar Belediyesi’ne ilçede topladıkları 150 ton çöpü yol kenarına döktüğü gerekçesiyle 2 milyon 598 bin TL ceza uyguladı. Ortahisar Belediyesi’nin ilçede biriken çöpleri yol kenarına döktüğü yönündeki ihbarlar üzerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Çukurçayır Mısırlı Mahallesi’nde yapılan denetimde, Ortahisar Belediye Başkanlığı’na ait çöp toplama araçlarının yaklaşık 150 ton evsel atığı yol kenarına döktüğü tespit edildi. Ayrıca araçların, çöpleri bu alana dökmeye devam ettiği belirlendi. Ortahisar Belediye Başkanlığı’na ilgili Çevre Kanunu’na istinaden 2 milyon 598 bin TL ceza kesildi.

Trabzon Ortahisar Belediyesi hangi parti, Belediye Başkanı kim?

Son yapılan yerel seçim olan 31 Mart seçimlerinde Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı olarak Ahmet Kaya seçilmişti. Ahmet Kaya yüzde 49,67 oy oranı alarak belediye başkanı seçilmeye hak kazanmıştı. Kaya, CHP'in adayı olarak seçime katılmıştı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER