TBMM ne zaman tatile giriyor, hangi gün kapanacak, kaç gün tatil olacak?

TBMM'nin tatil olması ile ilgili gelişmeler gündemin merak edilen konu başlıkları arasında ilk sıralarda yer alıyor. TBMM'nin ne zaman tatile gireceği araştırılmaya devam ederken detaylar da Haberankara.com adresinde yer aldı.

TBMM ne zaman tatile giriyor,  hangi gün kapanacak, kaç gün tatil olacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından görüşülen bazı konuların ardından tatilin gündeme gelmesi ile beraber araştırmalar da başladı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara verecek olan TBMM'nin mesaisini ne zaman sonlandıracağı da merak ediliyor.

8. Yargı Paketi görüşmelerinin devam ettiği TBMM hakkında vatandaşlar, ‘’TBMM ne zaman tatile giriyor, hangi gün kapanacak, kaç gün tatil olacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı. TBMM'nin tatil sürecine ilişkin vatandaşın merak ettikleri gündeme gelirken detayları derledik.

2024 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ NE ZAMAN TATİLE GİRİYOR?

8'nci Yargı Paketinin görüşüldüğü TBMM'de tatil süreci 31 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaşması ile beraber yeniden gündem oldu.

TBMM ne zaman tatile giriyor,  hangi gün kapanacak, kaç gün tatil olacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Yeni Yargı Paketi görüşmeleri devam ederken Seçim nedeniyle çalışmalarına ara verecek olan TBMM, 31 Mart seçimlerinin ertesinde çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. 29 Şubat 2024 Cuma günü tatile giren Meclis'te mesai 1 Nisan tarihi itibariyle yeniden başlayacak. Ancak TBMM'nin mesaiye başlayacağı tarihe ilişkin net bir açıklamada henüz yapılmadı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER