TBMM ne zaman açılacak, görüşmeler ne zaman başlayacak?

TBMM'nin açılacağı tarih merak edilmeye devam ediyor. TBMM'nin açılış tarihi merak konusu olmaya devam ederken yeni yargı paketi görüşmelerinin başlayacağı tarih de sorgulananlar arasında yer alıyor.

TBMM ne zaman açılacak, görüşmeler ne zaman başlayacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bir süredir tatilde. TBMM'nin ne zaman açılacağını merak edenler araştırmalarına devam ederken ‘’TBMM ne zaman açılacak, yeni yargı paketi görüşmeleri ne zaman başlayacak?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri nedeniyle çalışmalarına ara verdi. 8'nci Yargı Paketi görüşmeleri ardından TBMM tatile girerken, ‘’Meclis ne zaman açılacak? TBMM tatili ne zaman bitecek?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

2024 TBMM AÇILIŞ TARİHİ NE ZAMAN, MECLİS NE ZAMAN GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAK?

TBMM'nin tatil süreci, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle gündeme geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Yeni Yargı Paketi görüşmeleri yer aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi yerel seçimler öncesinde son çalışmalarını yaptı ve 8'nci Yargı Paketi'de yasalaştı.

TBMM ne zaman açılacak, görüşmeler ne zaman başlayacak?

Seçim nedeniyle ara veren Meclis, 31 Mart seçimlerinin ertesinde çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Bu çerçevede 2 Nisan Salı günü itibariyle Meclis'in yeniden çalışmalarına başlayacağı tahmin ediliyor. Konuya ilişkin TBMM'nin takvimi ile netlik kazanacak olan açılış tarihi henüz bilinmiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER