TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye ziyaret

Türkiye büyük Millet Meclis’i Başkanı Numan kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Yarım saat süren ziyaret sonrasında Bahçeli ve Kurtulmuş makamdan beraber çıktılar.

Düzenlenen görüşmenin ortalama olarak yarım saat sürdüğü belirtildi. Meclis’i çok önemli görevlerin beklediğini ifade eden TBMM Başkanı Kurtulmuş, 1 Ekim’de yapıcı bir çalışma ortaya koyacaklarını söyledi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, bugün MHP Lideri Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. İkili görüşme sonrasında odadan beraber ayrıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. İkilinin Meclis'in fonksiyonel çalışması hakkında görüştüğü öğrenildi.

1 EKİM'DEN İTİBAREN..

TBMM Başkanı Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret yarım saat sürdü. Kurtulmuş ve Bahçeli makamdan birlikte çıktılar. Kurtulmuş görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Meclisi çok önemli görevler beklediğini belirtti. Kurtulmuş, “Bunların başında Meclis'te nezaketli bir dilin, olgun demokratik müzakereci uslubun ve Türk milletinin şanına yaraşır şekilde meclisteki hal ve hareketin ortaya konması bu anlamda Meclisi daha fonksiyonel çalıştırılması için görüş alışverişinde bulunduk. Meclisin önünde yeni Anayasa, iç tüzük, siyasi partiler seçim kanunu önümüzde demokratik seviyemizi daha ileri taşımamız için çalışmamız gereken konular var. Diğer siyasi partilerle de görüşerek, 1 Ekim’den itibaren yapıcı fonksiyonel bir meclis çalışması ortaya koyacağız” dedi.

GÖRÜŞME YARIM SAAT SÜRDÜ

Bahçeli ve Kurtulmuş’un görüşmesi ortalama olarak yarım saat sürdü. Görüşme sonrasında Kurtulmuş, Meclis’in önünde çeşitli konuların olduğunu ve diğer siyasi partilerle görüşerek 1 Ekim tarihinde yapıcı bir şekilde çalışma yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA