Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki belediye başkan adaylığı için istifasını verdi!

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için siyasette hareketli dakikalar yaşanıyor. İstifa haberleri ardı ardına gelirken Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki de belediye başkan adaylığı için istifasını verdiğini duyurdu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki belediye başkan adaylığı için istifasını verdi!

Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler için gelişmeler yakından takip ediliyor. Yerel seçimler için hazırlıklar devam ederken Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki de istifasını verdi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde belediye başkan adayı olabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

BAKAN YARDIMCISI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İSTİFASINI VERDİ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Görevinden istifa eden Tiryaki, kararını sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Konuyla ilgili takipçilerini bilgilendiren Tiryaki, “Cebimizde ‘Altın’ tecrübeler, yüreğimizde hizmet sevdasıyla kentimize yeni eserler kazandırmak, hemşerilerimizin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıkıyoruz.” dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki belediye başkan adaylığı için istifasını verdi!

Açıklamasına devam eden Tiryaki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım bakan yardımcılığı görevimden bu nedenle ayrılıyorum.Görevim süresince desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız başta olmak üzere beraber çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah. Rabbim mahcup etmesin.” ifadelerini kullandı. Veysel Tiryaki'nin önümüzdeki günlerde yeni bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER