Rusya Devlet Başkanı Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni yıl mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeni yıl mesajı gönderdi. Putin, gönderdiği yeni yıl mesajında Moskova ve Ankara'nın 2024 yılında ikili siyasi diyaloğu geliştirmeye devam edeceğini belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni yıl mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Türkiye'ye yeni yıl mesajı geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bazı ülkelerin liderlerine yeni yıl mesajı gönderdiği duyuruldu.

Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da mesaj gönderdiği öğrenilirken söz konusu mesajda son dönemde Rusya ile Türkiye arasında çok yönlü iş birliğinin geliştirilmesi için birçok şey yapıldığını vurgulandı.

PUTİN'DEN ERDOĞAN'A YENİ YIL MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği yeni yıl mesajında Moskova ve Ankara'nın 2024'te ikili siyasi diyaloğu geliştirmeye devam edeceğini ifade etti. Ortak çabalarla iki ülkenin sürekli olarak enerji ve altyapı projelerini hayata geçirdiğini hatırlatan Putin, Türkiye ve Rusya'nın ayrıca bölgesel çatışmaların çözümüne de katkıda bulunduğunu belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni yıl mesajı

Putin mesajında, "Önümüzdeki yıl Moskova ve Ankara, Avrasya kıtasında güvenlik ve istikrarın güçlendirilmesi amacıyla dost halkların yararına çeşitli alanlarda verimli iş birliğini ve ikili siyasi diyaloğu geliştirmeye devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Rus Lider Putin, ülkemizle işbirliği içinde olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek ilişkilerin 2024 yılında da devam edeceğine olan inancından bahsetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER