Özgür Özel vuruldu iddialarına ilişkin ayak filmlerini paylaştı

Geçtiğimiz hafta içerisinde geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel hakkında çıkan iddiaları yalanlamak için ayak filmlerini paylaştı.

Özgür Özel vuruldu iddialarına ilişkin ayak filmlerini paylaştı

CHP genel Başkanı Özgür Özel, ayağından vuruldu iddialarına sert çıkarak, yaralanan ayağına ilişkin röntgen görüntülerini paylaştı. Kendisi için “Vuruldu” iddialarını yalanlayan Özel, bu iddiaları FETÖ’cü hesapların ortaya attığını söyledi.

SİLAHLA VURULDU İDDİALARINA SERT YANIT

CHP Lideri Özel, yaralandığı günden bu yana ayağından silahlı vurulduğu iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu. Ortaya atılan iddiaların FETÖ’cü hesaplar tarafından atıldığını ifade eden Genel Başkan, ev kazası geçirdiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Herkesin başına gelebilecek, geçirdiğim bir ev kazası üzerinden, hepimizin kimler olduğunu iyi bildiği bir grubun, sosyal medyadan akıl ve ahlak dışı bir kampanya başlattığını ve farklı pek çok kişinin bu gündemin peşine takıldığını gerçekten şaşkınlıkla takip ettim. Tarihsel husumetimiz olan FETÖ'cü hesapların yaydığı bir yalan, daha sonra üzerine eklenerek, boyutlandırılarak kasıtlı olarak devam ettirildi”

3 AY İÇİNDE TAM İYİLEŞME

Öte yandan Özel, kırık ayağına ilişkin röntgen görüntülerini de paylaştı. Herkesin inceleyebilir demiş olduğu röntgen görüntülerini Sözcü’nün bir ortopediste incelettirdiği öğrenildi. Doktorun Özel’in ayağındaki kırık için “Şanlı kırık” dediği 3 ay içerisinde tam iyileşmenin olacağını söylediği aktarıldı. Kırığın olduğu bölgenin kısa süre içerisinde iyileşebileceği ancak bilgisayarlı tomografi ile takip edilmesi gerektiği belirtildi.

ÖZGÜR ÖZEL’İN AYAĞINA NE OLDU?

CHP Lideri Özgür Özel, evinde geçirmiş olduğu bir kaza sonucunda ayağında kırık olduğu öğrenildi. Manisa’daki evinde geçirmiş olduğu kaza sebebi ile ayağında özel bir bandaj ile dolaşan Özel, hakkındaki vuruldu iddialarını net bir dille yalandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER