Özgür Özel TBMM'de kapalı oturumda ne konuşulduğunu açıkladı!

TBMM’de İsrail ile alakalı olarak yapılan kapalı oturumun ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir açıklama yaparak yeni bir bilginin paylaşılmadığını söyledi.

Özgür Özel TBMM'de kapalı oturumda ne konuşulduğunu açıkladı!

TBMM’de bugün İsrail ile alakalı olarak kapalı bir oturum gerçekleştirildi. Kapalı oturum başladığında kapılar kilitlendi ve konuşulanların 10 yıl devlet sırrı olarak kalacağı belirtildi. Yapılan bu özel kapalı oturumun sona ermesi ile beraber ilk açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldi.

BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY SÖYLEMEDİLER!

TBMM Başkanlığı tarafından yapılan kapalı oturum sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel gazetecilere bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan kapalı oturumda kimsenin bilmediği, yeni bir bilgi verilmediğini kaydeden Özgür Özel, “Açıkça söylüyorum, bütün meclis olarak oturup dinledik. Televizyonlarda söylenenlerden daha fazlası söylenmedi. Bilmediğimiz hiçbir şey söylemediler.” dedi.

YOKSULLUK KONUŞULMASIN İSTİYORLAR

Hükümetin İsrail tehdidi üzerinden Türkiye’nin gerçek sorunlarının konuşulmamasını istediğini belirten CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Türkiye Erdoğan’ın söylediği sözlerden endişe etmesin. Türkiye yoksulluğu konuşmasın diye ‘İsrail Türkiye’ye saldıracak’ lafını ortaya attı. Türkiye’deki gerçek gazetecilere bir çağrı yapmak istiyorum. Kendilerini Erdoğan’ın gündem manipülasyonlarından arınmaya davet ediyorum. Bu milletin meselesi yoksulluktur. Bunun gündem dışı kalmasına izin verilmesin.” ifadelerini kullandı.

MİLLET TEK YÜREK OLUR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarının devamında İsrail’in Türkiye’ye bir tehdidi olması durumunda milletin tek yürek olacağını ayrıca belirtti. Ancak böyle bir durum yokken bu sözün siyasi bir manevra olarak kullanılmasının yoksul halka çok büyük bir haksızlık olacağı Özgür Özel tarafından dile getirildi.

SONRAKİ HABER