Özgür Özel Keçiören'den iktidar mesajı verdi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Keçiören’de katıldığı iftar programında bir konuşma yaparak gündemi değerlendirdi. Özgür Özel açıklamasında Mansur Yavaş’ın bugün yaptığı açıklamaya dikkat çekti.

Özgür Özel Keçiören'den iktidar mesajı verdi!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan CHP genel Başkanı Özgür Özel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yapılan tartışmalar hakkında konuşan Özgür Özel bu konuda hem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarına dikkat çekti.

Siyasi gündemi de değerlendiren Özgür Özel, MHP’nin CHP ile görüşmeme kararı aldığının açıklanmasını da siyasi nezaket içerisinde yanıtladı. Devlet Bahçeli’ye sağlık dileyen Özgür Özel meseleyi uzatmayarak bir duruş sergiledi.

İftar sofralarında mümkün olduğunca gündelik siyasete değinmediğini belirten Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve partisine yönelik eleştirilerde bulunduğunu anımsattı.

EMEKLİ’Yİ CANINDAN BEZDİRDİN

Ekonomi, üzerinden iktidarı eleştiren Özel, "Erdoğan'a şunu söylüyorum, emekliyi canından bezdirdin. Emekli, asgari ücretli sana oy vermeyince bir de bozuluyorsun. Bu insanların sana kırılması, darılması, desteğini çekmesi, artık seni iktidardan indirmesi için daha ne olacak Sayın Erdoğan?" ifadesini kullandı.

BENİM MUHATABIM BAHÇELİ

Özel, bir gazetecinin, "MHP'nin CHP ile görüşmeme kararına ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:

"Benim muhatabım, Sayın Bahçeli. Sayın Bahçeli'nin rahatsızlığı boyunca kendisi hakkında bir polemik yapmayacağımızı söyledik, buna riayet ediyoruz. Kendisi de teşekkür telefonu açmıştı. Sayın Celal Adan'ı aradım, hem sağlık durumunu sordum hem de 'Bu nedir?' dedim. Gördüğüm kadarıyla Sayın Adan da Sayın Bahçeli'nin tutumumuzdan duyduğu memnuniyeti bir kez daha hatırlattı. Ben şimdi o genç arkadaşın tweetine ne diyeyim? Onu da üzmek istemem ama bunlar koskoca kurumlar, partiler. Türkiye'nin böyle gerilimlere değil, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var."

Özgür Özel Keçiören'den iktidar mesajı verdi!

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI TARTIŞMASI

Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarıyla ilgili "Bizden ayrılık bekleyenler avucunu yalayacak" sözlerinin sorulması üzerine ise şunları söyledi:

"Biz üç kişi Türkiye'ye çok umut veren bir birlikteliği paylaştık ve hala Türkiye'nin gündeminde. Sürekli her iki taraftan da çok olumlu açıklamalar geliyor. Mansur Bey'in 'Bizden kimse ayrılık beklemesin' sözünden de Ekrem Bey'in dünkü sözlerinden de gerçekten CHP'de kriz bekleyenlerin çok bekleyeceğini ama Türkiye'de iktidarımızı bekleyenlerin çok beklemeyeceğini anlıyoruz. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz."

Özgür Özel’in Keçiören’den vermiş olduğu mesajlar siyaset gündeminde konuşulmaya başlandı. Özellikle CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda oluşturulan gündeme dair yapılan açıklama dikkat çekti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER