Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan tepkisi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında paylaşım yapan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a tepki gösterdi.

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Gazze ve İsrail konularında yaptığı açıklamaların ardından İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bazı paylaşımlarda bulunmuştu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yapılan bu paylaşımlara tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın soykırım şebekesine karşı insanlığın en gür sesi olduğunu söyleyen Ömer Çelik, Kartz’ın söylemlerinin hukuk önünde hesap verme korkusundan kaynaklandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemlerinden rahatsız olanlar ise Ömer Çelik tarafından soykırım, katliam ve barbarlığın temsilcileri olarak tanımlandı.

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANINA TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız Gazze'de şehit olanları, insanlık cephesi ve insani değerler adına selamlamıştır. Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın paylaşımına tepki göstererek, "Netanyahu'nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz'ın, Cumhurbaşkanımız hakkındaki sözleri, katliam şebekesinin hukuk önünde hesap verme korkusunun ürünüdür" ifadesini kullandı.

"Tam bir 'Nazi' olan Dışişleri Bakanı Katz ve katliam şebekesinin diğer üyeleri eninde sonunda hukuk önünde hesap verecektir" değerlendirmesinde bulunan Çelik, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Gazze'de şehit olanları, insanlık cephesi ve insani değerler adına selamlamıştır. Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir. Bundan rahatsızlık duyanlar ise soykırım, katliam ve barbarlığın temsilcileridir."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’a gösterdiği tepki çok sayıda kişiden destek aldı. İsrail bir süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylemlerde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistin meselesini en son Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda gündeme getirmişti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER