Ocak 2024 Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?

Kamuoyu Kabine toplantısının yapılacağı tarihi merakla bekliyor. Kabine toplantısı için meraklı bekleyiş devam ederken bir yandan da toplantıda masaya yatırılacak konular için araştırmalar sürüyor. Kabine toplantısı tarihi merakla beklenirken kamuoyunun araştırdığı konu başlıklarına ilişkin detayları derledik.

Ocak 2024 Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?

Türkiye'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bir araya gelen Bakanlar Kurulu Kabinesi, hukuk, ekonomi, sağlık, eğitim, dış politika gibi pek çok konuyu masaya yatırıyor. Bakanlar Kurulu Kabine toplantısının tarihleri merak edilirken ‘’Ocak ayı kabine toplantısı ne zaman?'' sorusuna yanıt aranıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen Kabine Toplantısı son olarak geçtiğimiz hafta yapıldı. Son toplantıda SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 zam duyurulurken vatandaşlar bu hafta Kabine Toplantısı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BU HAFTA VAR MI?

Son toplantıda SSK ve Bağ-Kur emeklilerini yakından ilgilendiren ek zam konusunda açıklamalar yapıldı. 2024 Yılının ilk toplantısı 16 Ocak tarihinde gerçekleşti. Kabine Toplantısı iki haftada bir gerçekleştirilirken yeni toplantı tarihi ise henüz belli olmadı.

Ocak 2024 Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?

Ocak ayının ikinci Kabine Toplantısında öğretmen atamalarının ele alınması beklenirken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada "Tahmin ediyorum önümüzdeki Kabine Toplantısı'nda bu zaten gündeme gelir." açıklamasında bulunmuştu. Yapılacak ikinci Kabine Toplantısında öğretmen atamaları ile ilgili konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER