Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi kademeler halinde ilçe adaylarını belirlediği anda halkla paylaşıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı!

Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Cumhur İttifakı çatısı altında yer almaya devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) belirlediği adayları resmi yayın organları üzerinden açıklamaya devam ediyor. Önceki etaplarda olduğu gibi 6. etap çalışmalarında da belirlenen adaylar basın ve kamuoyu ile paylaşıldı.

Partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili olarak görev yapan Sadir Durmaz belirlenen belediye başkanı açıklaması ile duyurdu. Belirlenen adayların tanesinin 2 tanesinin büyükşehir belediye ilçesi olduğu belirtilirken geri kalan 53 tanesinin ilçe belediye başkanı olduğu aktarıldı.

Yapılan açıklamaya göre belirlenen adaylar şu şekilde oldu;

Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı! - Resim : 2

Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı! - Resim : 3

Belirlenen son adayların ilan edilmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nin en kısa sürede aday çıkarmayı planladığı tüm başkanlık koltukları için belirledikleri adayları ilan etmesi bekleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 31 Mart 2024 seçimlerinde aday göstermeyeceği şehirlerde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyecek. Alınan bu ittifak kararı sonucunda Devlet Bahçeli önderliğinde bir seçime daha girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin mevcut belediye başkanlıklarını koruyup koruyamayacağı ve bir önceki seçimlere göre oy oranını arttırıp arttırmayacağı merak konusu oldu.

MHP 2023 yılında yapılan seçimlerde ise anketlerde kendisi için tahmin edilen oy oranının üstünde bir sonuç alarak %10,30 oy oranına sahip olmuştu.

SONRAKİ HABER