Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları kapsamında 55 ilçe için daha belirlediği aday listesini yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı

2024 Yerel Seçimleri kapsamında parti içi yönetimin yaptığı değerlendirmeler sonucu belirlediği adayları hızlı bir şekilde ilan etmeye devam ediyor. Alınan habere göre Milliyetçi Hareket Partisi'nde 1'i büyükşehir belediye ilçesi olmak üzere toplam 55 ilçede daha parti için yarışacak adaylar belirlendi.

SADECE 1 İSİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇESİNDEN

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde 5. etap olarak adaylıkları konusunda üzerinde uzlaşı sağladıkları 55 ismi daha duyurdu. Bu 55 isimden sadece Balıkesir Susurluk ilçe adayı bir büyükşehir belediye ilçesi olarak göze çarparken diğer 54 ismin tamamı belediye ilçeleri için oldu.

Söz konusu listeyi paylaşan Sadir Durmaz "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 5. etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 Büyükşehir İlçe, 54 İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır" dedi ve merak edilen o isimleri açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı - Resim : 2

Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı - Resim : 3

ADAY AÇIKLAMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim sürecine az bir zaman kala belirlediği adayları kesinleştiği anda hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Öte yandan diğer siyasi partilerde de benzer şekilde süreç hızlı bir şekilde ilerliyor.

SONRAKİ HABER