Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler istifa mı etti?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in "teğmenler" konusuna ilişkin bugüne kadar konuşmaması üzerine istifa iddiaları peş peşe geldi. Bakan Güler'in istifa edip etmediği merak konusu olurken resmi açıklamalar da takip edilmeye başlandı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler istifa mı etti?

Milli Savunma Bakanı (MSB) ile ilgili olarak son dakika haberleri takip ediliyor. Son dönemde gündemde yer alan teğmenlerin kılıçlı yemini görüntüleri üzerinden tartışmalar devam ediyor. Söz konusu görüntülere ilişkin soruşturma başlatılacağı ifade edilirken Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in "teğmenler" konusuna ilişkin konuşmaması üzerine bazı iddialar gündeme geldi.

Kara Harp Okulu'ndaki yemin töreni gündemdeki yerini korurken Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadığı ifade edilerek ''Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler istifa mı etti, edecek mi?'' sorularını akıllarına getirdiği kaydedildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER İSTİFA MI ETTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere siyasiler, emekli subaylar, yemin töreni ile farklı görüşler ortaya koydu. Fakat Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, konuya ilişkin açıklamada bulunmadı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler istifa mı etti?

Sürece ilişkin Bakan Güler'in açıklama yapmaması dikkati çekerken istifa soruları ve iddiaları peş peşe sıralandı. Ayrıca, gelen tepkilerden sonra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in randevularını iptal ettiği iddia edildi. Bakan Güler'in görevden affını isteyeceği iddiası gündemde yer alırken bunlar henüz netlik kazanmadı ve iddia olarak gündemdeki yerini koruyor.

SONRAKİ HABER