MHP Yerel Seçimler için 55 adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yerel seçimler için belirlenen 55 ismin daha açıklandığı duyuruldu.

MHP Yerel Seçimler için 55 adayını daha açıkladı

2 aydan biraz fazla bir zaman kalmasına rağmen partiler halen aday belirleme çalışmalarına devam ediyor. Kurulduğu dönemden itibaren her dönem ülke siyasetinin önemli bir figürü olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin yaklaşan seçimlere de büyük ölçüde etki etmesi bekleniyor.

Ak Parti ile beraber Cumhur İttifakının iki önemli unsurundan birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi bir seçimde daha ittifak çatısı altında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda bir çok önemli şehir ve ilçede adayların açıklanmasına rağmen diğer partilerde olduğu gibi MHP'de de çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Siyaset arenasında uzun bir dönemdir en etkili isimlerden birisi olarak gösterilen Devlet Bahçeli'nin 26 yıla yaklaşan bir süredir Genel Başkanı olduğu MHP, son yaptığı açıklama ile aday gösterilen 55 ismi daha seçmenleri ve ülke kamuoyu ile paylaştı. Diğer aday açıklamalarında olduğu gibi bu seferde açıklama MHP Genel Başkanı Sadir Yılmaz'dan geldi.

Yılmaz "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 9. etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 Büyükşehir İlçe, 2 İlçe, 52 Belde Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır" diyerek söz konusu listeyi paylaştı.

Sadir Yılmaz tarafından paylaşılan isimler şu şekilde oldu;

MHP Yerel Seçimler için 55 adayını daha açıkladı

MHP Yerel Seçimler için 55 adayını daha açıkladı - Resim : 2

Ağırlıklı olarak Tokat, Osmaniye ve Nevşehir Beldelerine gösterilen adaylar ile ilgili yayınlanan liste sonucu aday gösterilen isimlerin galip gelip gelmeyeceği 31 Mart günü yapılacak seçimlerle belli olacak.

SONRAKİ HABER