MHP Lideri Bahçeli'den CHP'ye DEM'lenmek size hiç iyi gelmedi çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. MHP Lideri Cumhuriyet Halk Partisi'ne DEM Parti ile yakınlaşmasından dolayı büyük tepki gösterdi.

MHP Lideri Bahçeli'den CHP'ye DEM'lenmek size hiç iyi gelmedi çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlediği grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Bahçeli, gündeme dair birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE HEPİMİZİNDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi'nin DEM Parti ile olan söylemleri ve davranışları hakkında değerlendirmelerde bulunan Bahçeli “Geçtiğimiz pazar günü 'Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin' temasıyla Mersin Açık Hava Toplantımız hamdolsun muhteşem bir katılımla gerçekleşmiştir. Dostlar sevinmiş, düşmanlar çatlamıştır. Herkesin gözü kulağı Mersin’e çevrilmiştir. Toroslar’dan, ovalardan vatanperverlerin sesi işitilmiştir. Mersin’in talihi açılmış, solgun yüzlere canlılık gelmiştir. Mersin tıpkı Akdeniz gibi dalgalanmış ve Cumhur İttifakı’nda kenetlenmiştir. Hiç kimse boş hayale kapılmasın. Hiç kimse yanlış hesap yapmasın. Mersin Bizim, Türkiye Hepimizindir. Mersin’de, DEM’lenmiş CHP’ye ruhsat yoktur” şeklinde konuştu.

MHP Lideri Bahçeli'den CHP'ye DEM'lenmek size hiç iyi gelmedi çıkışı

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” VURGUSU

Mersin'de yerel seçimlerde galip geleceklerinden emin olduğu şeklinde yorum yapan Devlet Bahçeli “Mersin’e ambargo koyan bölücülere bundan sonra rahat yüzü yoktur. Allah’ın izni ve milletimizin iradesiyle 31 Mart 2024’te, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeleri Cumhur İttifakı’nın yönetimine geçecek, diğerleri sadece nal toplayacak, heba ettikleri yılların altında kalacaklardır. 31 Mart’ta cüzdan ve cukka hesabı yapan curcuna siyaseti değil milli şerefin timsali Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı başarıya ulaşacaktır. Çok çalışacağız, hiçbir mazerete sığınmadan geceyi gündüze katacağız” şeklinde konuştu.

MHP lideri Bahçeli ayırca "31 Mart’a kadar durmayacağız, duraklamayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız, yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız" diyerek seçimlerdeki kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları kısa sürede gündem oldu. Söylemlerine yönelik CHP kanadından kısa sürede bir cevap gelmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER