MHP Lideri Bahçeli'den Ankara'da Turgut Altınok'a tam destek açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Turgut Altınok'un Ankara'da aday olması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli İsveç'in NATO üyeliği hakkında da görüşlerini ifade etti.

MHP Lideri Bahçeli'den Ankara'da Turgut Altınok'a tam destek açıklaması!

Türkiye siyasette hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partiler gündeme dair açıklamalar yapmaya ve seçimlerde gösterdikleri ya da destek verdikleri adaylara dair önemli söylemlerde bulunuyor.

Son olarak uzun bir süredir Cumhur İttifakı çatısında yer alan ve seçimlerin kaderini tayin eden dönemlerde aktif olarak rol alan Milliyetçi Hareket Partisi cephesinden seçimler ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Ak Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Turgut Altınok'a desteklerinin tam olduğunu belirtti.

“ALTI OK DEĞİL ALTINOK”

Yaptığı açıklamalarda son yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaşadığı sürece işaret eden Devlet Bahçeli "CHP’de çatlak sesler, çarpık hedefler, çamur hesaplar öne çıkmıştır İç karışıklık ve tansiyon yüksekliği hat safhadadır “Bünyesinde dirlik ve düzeni sağlayamamış bir partiye, davul ile tokmağın ayrı ayrı kişilerde bulunduğu bir siyasi acziyete güven duyulamaz, itibar edilemez, yerel yönetimlerde sorumluluk verilemez” şeklinde konuştu.

Sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Turgut Altınok'a dahil oldukları Cumhur İttifakı kapsamında destek vereceklerini belirten MHP Lideri Bahçeli “İstanbul Murad’ına erecek, Ankara’ya altı ok değil Altınok mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın sıcaklığı Tuncu eritip savuracaktır” diyerek İstanbul ve İzmir'de de gösterilen adayların seçimleri kazanacağından emin olduğunu işaret etti.

MHP Lideri Bahçeli'den Ankara'da Turgut Altınok'a tam destek açıklaması!

"CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN"

2024 Yerel Seçimleri kapsamında partisinin yapacağı çalışmalar ile ilgili de bilgi veren Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli “31 Mart seçimlerine hazırlık amacıyla planladığımız ilk açık hava toplantımızı, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” temasıyla, Misak-ı Milli’nin ilan edilişinin 104’üncü yılında, yani 28 Ocak 2024 Pazar günü Mersin’de yapma kararı aldığımızı Müteakiben 4 Şubat 2024 Pazar günü de Manisa Açık Hava Toplantımızı gerçekleştireceğimizi aziz milletimizle ve bu kentlerimizde yaşayan muhterem vatandaşlarımızla özellikle paylaşmak istiyorum" diyerek yapılacak çalışmaların nerede başlayacağını ilan etmiş oldu.

SONRAKİ HABER