MHP Lideri Bahçeli: “Teröristbaşı Öcalan’ın tecriti kaldırılırsa Meclis’te konuşsun”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Bahçeli, Türkiye’nin yeni bir çözüm sürecine ihtiyacı olmadığını vurguladı.

MHP Lideri Bahçeli: “Teröristbaşı Öcalan’ın tecriti kaldırılırsa Meclis’te konuşsun”

Bahçeli, “Kürtler değil bölücü terör örgütüdür” diyerek Türkiye’nin sorununu söylerken, terörist başının tecridinin kaldırılması halinde TBMM’ye gelerek DEM Parti Grup Toplantısı’nda konuşması ve terörün bittiğini söyleyebileceğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında şunları söyledi:

"TERÖRİSTBAŞI ÖRGÜTÜN LAĞVEDİLDİĞİNİ HAYKIRSIN"

"Medyanın tavır ve tutumu da çok önemlidir. Terör eylemlerinin toplum açısından bir panik havası şeklinde sunulması terör örgütünün değirmenine su taşımakla eş anlamlıdır. Bölücü terör örgütü PKK'nın silahlı eylemleri başarısızlığa mahkumdur. Türkiye bölücü teröre asla rıza göstermeyecek.

Terörün belini kırmak görevimizdir. Bütün teröristlerin Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim olması, cezalarını çekmesi terör örgütü için tek çıkıştır. Terörsüz bir gelecek konusunda herkes ittifak halinde ise gövdemizi koymaya varız. Terörist başının tecriti kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Teröristbaşı buyursun örgütün tek taraflı tasfiye edileceğini açıklasın"

ADLİ SÜREÇ ZAMANINDA İŞLEDİ

Konuşmasının devamında Yenidoğan çetesine de değinen Bahçeli, SGK’dan 8 bin TL almak için akıl almaz yöntemler kullananların insanlığın yüz karası olduğunu vurguladı. Adli sürecin zamanında işlediğini ifade eden MHP Lideri, yargıya taşınan olayı siyasete malzeme yapmanın art niyet olduğunun da altını çizdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER