MHP Genel Başkanı Bahçeli'den anayasa değişikliği ve erken seçim açıklaması

MHP Genel merkezinde gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısına başkanlık eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Erken seçim çağrısına yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den anayasa değişikliği ve erken seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hem ülke gündemine değinen hem de muhalefet kanadından yapılan erken seçim çağrılarına yanıt veren Devlet Bahçeli, ayrıca Narin ve Sıla bebek cinayetleri hakkında da görüşlerini açıkladı.

TÜRKİYE ERKEN SEÇİME GİDECEK Mİ? DEVLET BAHÇELİ İDDİALARA YANIT VERDİ...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından yapılan erken seçim çağrısına yanıt veren Devlet Bahçeli "CHP genel başkanı hayal tacirliğini boş keseden atarak gerçeklerden uzaklaşmıştır. Erken seçim istemeyeceğiz açıklamasından çok geçmeden 2025 Kasım ayında erken seçim telaffuz etmesi akıl tutulmasıdır. Deli saçması vaadiyse 1 litrelik rakının 140 liraya düşmesinden başka bir şey değildir." diyerek Özel'in açıklamalarını eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den anayasa değişikliği ve erken seçim açıklaması

Anayasa değişikliği konusunda da yaşanan tartışmalara değinen Devlet Bahçeli "Anayasanın ilk dört maddesine ve cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sadık kalınarak zamanın ihtiyaçlarına dinamik ve kalıcı cevaplar verebilen anayasa yapılmasının yanındayız. Yeni anayasa hazırlığı süratle tamamlanmalı, sonuçta milletimiz ve ülkemiz yeni yüzyılda bu tartışmayı düğümlemelidir." diyerek Anayasa'nın ilk 4 maddesinin tartışmaya kapalı olduğunu ve bunu gündeme getiren kişilerin kendileri için yok hükmünde oldğuunu söyledi.

Türkiye'nin konuştuğu Narin ve Sıla bebek cinayetleri hakkında da açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cinayet zanlılarının en ağır şekilde hak ettikleri cezaya çaprtırılmalarının gerektiğini ifade etti. Olayın televizyon kanalları tarafından magazinleştirildiğini belirten Bahçeli yapılan yayınların soruşturmayı da baltaladığını ifade etti

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER