MHP Genel Başkanı Bahçeli: Mesele Beyrut değil Ankara!

MHP'nin TBMM grup toplantısında kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. DEM'lilerle el sıkışması hakkında açıklamalar yapan Bahçeli, İsrail'in Lübnan saldırısını değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Mesele Beyrut değil Ankara!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Genel Kurul toplantısında yapmış olduğu konuşmasında gündemi değerlendirirken önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, TBMM açılış töreninde DEM Partililerle el sıkışmasından İsrail'in Lübnan saldırılarına kadar pek çok konuda açıklamalar yaparken önemli mesajlar verdi.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ: UZATTIĞIM EL MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİĞİN ELİDİR!

TBMM Genel Kurul toplantısında konuşan Devlet Bahçeli "DEM sıralarına giderek elimi uzattım. Uzattığım el milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır. Uzattığım el ilk Meclis'in ve cumhurbaşkanımızın meşale gibi yanan aydınlığıdır. Gelin Türkiye partisi olun, milli birliğimizde kenetlenin teklifidir. Biz gelişigüzel, anlık olarak el uzatmayız. Biz durduk yere el vermeyiz. El sıkmanın merakına teşebbüs etmeliyiz. DEM'e düşen sorumluluk uzanan elin kıymetini anlaması ve eşik olarak değerlendirmesidir" diyerek siyaseti günü kurtarmak için yapmadıklarını vurguladı.

İsrail tarafından Lübnan'a yönelik olarak yapılan saldırıları da değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli asıl hedefin Türkiye olduğunu söyledi. Bahçeli meselenin Beyrut değil Ankara olduğunu belirterek gizli gündemin Türkiye olduğunu iddia etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER