MHP Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayını son dakika açıkladı!

31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklar devam ederken MHP'den aday açıklamaları geldi. MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini açıkladı. Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayı belli olurken bu isimleri Haberankara.com okurları için derledik.

MHP Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayını son dakika açıkladı!

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlıkları için yarışacak isimler merak ediliyordu. Partilerden adaylık açıklamaları gelmeye devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bir son dakika açıklamasına yer verdi. MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır." dedi. Açıklanan ilçe belediye başkan adayları arasında da Ankara'dan 4 isim yer aldı.

MHP ANKARA'DA 4 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, ‘’Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' ifadelerine yer verdiği açıklamasında Ankara'da ilçe belediye başkan adaylarını da şu tabloda duyurdu;

MHP Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayını son dakika açıkladı!

MHP, 31 Mart seçimlerinde Ankara'da adaylıkları kesinleşen 4 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayı belli olurken bu isimler Gölbaşı'nda Ramazan Şimşek, Etimesgut'a Enver Demirel, Kalecik'te Erdal Dal ve Polatlı'da Levent Çağlancı olarak belirlendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER