MHP Ankara Gölbaşı ilçe başkanı Abdurrahman Özçelik oldu

MHP Ankara Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda görev değişikliği yapıldı. Musa Şahin düzenlenen tören ile görevini Abdurrahman Özçelik'e devretti.

MHP Ankara Gölbaşı ilçe başkanı Abdurrahman Özçelik oldu

Geride kalan genel ve yerel seçimlerin ardından partiler bir sonraki seçimlere hazırlıklarına erken başlarken görevden almalar ve yeni görevlendirmeler tüm hızı ile sürüyor. Özellikle de yerel seçimlerin ardından hızlanan süreçte MHP yeniden oluşum içerisine girerken bu kapsamda yeni bir görev değişimi daha yaşandı.

MHP Ankara Gölbaşı ilçe başkanlığında düzenlenen törenle görev değişimi yapıldı. Düzenlenen törenle ilçe başkanı Musa Şahin görevini Abdurrahman Özçelik'e devretti. Özçelik'in yeni görevini devraldığı törene Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Özer Polat, Belediye Meclisi üyeleri, sendika il temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda MHP'li de katılım gösterdi.

MHP ANKARA YENİ İLÇE BAŞKANI ABDURRAHMAN ÖZÇELİK OLDU!

MHP Ankara Gölbaşı İlçe Teşkilatında görev değişimi yaşandı. Gölbaşı İlçe Başkanlığına getirilen Abdurrahman Özçelik, düzenlenen törenle görevi Musa Şahin'den devraldı.

Görevini devreden Şahin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek yeni ilçe başkanı Özçelik'e başarılar diledi.

Özçelik ise yapmış olduğu konuşmasında "Bu kutlu görevi en iyi şekilde yönetmek geleceğe taşımak asli görevimiz olacaktır. Davamız Türklüğün mazlumların gariplerin davasıdır. İlçemize sevdalıyız ülkemize yeminliyiz. Yıllardır süre gelen bu kutlu davamız demokrasi mücadelemizde Rabbim yar ve yardımcımız olsun ilkeli, dürüst ve güler yüzlü ve hayırlı görevler yapmayı nasip etsin." dedi.

Törene katılan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'da konuşma gerçekleştirerek birlik ve beraberlik mesajı vererek yeni ilçe başkanı Özçelik'e görevinde başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti. Düzenlenen tören yapılan dualarla sona ererken yeni yönetim resmen görevine başlamış oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER