MHP 3 İl ve 52 ilçe için daha belediye başkan adaylarını açıkladı

31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kala siyasi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi 3 il ve 52 ilçede daha gösterdiği adayları kamuoyu ile paylaştı.

MHP 3 İl ve 52 ilçe için daha belediye başkan adaylarını açıkladı

Siyasi partiler yerel seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Edilen bilgiye göre Milliyetçi Hareket Partisi 3 il ve 52 ilçe olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı. 2018 yılından beri Cumhur İttifakında yer alan ve bu doğrultuda siyasi çalışmalarını yürüten Milliyetçi Hareket Partisi, parti içinde yapılan görüşmeler sonucunda adaylığına karar verilen isimleri hızlı bir şekilde resmi yayın organları üzerinden duyuruyor.

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili olarak görev yapan Sadir Durmaz tarafından 55 adayın adı daha liste halinde kamuoyu ile paylaşıldı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin açıkladığı listede Elazığ ilinde Murat Aygen'i, Isparta ilinde Yusuf Ziya Günaydın'ı ve Kars ilinde Ötügen Senger'i aday olarak açıkladı.

ZAFER PARTİSİ DESTEK VERECEK

Ümit Özdağ'ın genel başkanlığını yaptığı ve özellikle 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Seçimleri'nde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasında önemli rol oynayan Zafer Partisi, Kars için aday çıkarmayacağı naçıklamıştı. Konu ile açıklamalarda bulunan Özdağ, aldıkları bu kararı DEM Parti'nin kazanmaması için aldıklarını ve hem Kars hem de Iğdır'da Milliyetçi Hareket Partisi adayını destekleyeceklerini belirtmişti. Böylelikle Zafer Partisi'nin Kars'ta destek vereceği aday Ötügen Senger olmuş oldu.

MHP 3 İl ve 52 ilçe için daha belediye başkan adaylarını açıkladı

MHP 3 İl ve 52 ilçe için daha belediye başkan adaylarını açıkladı - Resim : 2

MHP 3 İl ve 52 ilçe için daha belediye başkan adaylarını açıkladı - Resim : 3

MHP 3 İl ve 52 ilçe için daha belediye başkan adaylarını açıkladı - Resim : 4

2019 Yerel seçimlerinde ülke genelindeki oyların %7,31'ini alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin önümüzdeki günlerde yapılacak 2024 yerel seçimlerinde ne kadar oy oranına sahip olacağı şimdiden merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER