Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi makamında ziyaret etti

Futbolu bıraktığını açıklayan Mesut Özil, bugün sürpriz bir ziyarete imza attı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi makamında ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanı makamında ziyaretleri kabul etmeye devam ederken bu kabullerden biri de Mesut Özil için yapıldı. Almanya'da uzun yıllar büyük başarılara imza atan ve Alman milli takımında da top koşturan Mesut Özel Fenerbahçe'ye transfer olarak Türkiye'ye dönüş yapmıştı.

MESUT ÖZİL, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ!

Fenerbahçe'de arzulanan performansı bir türlü gösteremeyen Mesut Özil, aldığı kararla futbolu bıraktığını açıklamış ve hayranlarını üzmüştü. Sık sık sosyal yardım kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam eden Mesut Özil bu kapsamda ziyaretlere başlamıştı. Bu ziyaretlerden biri daha gerçekleştirildi.

Eski Futbolcu Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Eski Futbolcu Mesut Özil, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. MHP'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Eski Futbolcu Mesut Özil’i makamında kabul etti" ifadelerine yer verildi.

Mesut Özil ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin beraber çektirmiş oldukları da resimde paylaşımda yer aldı. Toplantının mahiyeti konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER