Merakla beklenen buluşma! ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Etimesgut Belediye Başkan Adayı olan ve son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Erdal Beşikçioğlu, nihayet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Merakla beklenen buluşma! ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi

Özellikle Ankaralıların merakla beklediği görüşme sonunda gerçekleşti. Ankara temalı bir polisiye dizisinde canlandırdığı karakter ile Türkiye'nin en sevilen oyuncuları arasında yer alan tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

Merakla beklenen buluşma! ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi

BEŞİKÇİOĞLU'NUN ADAYLIĞI GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz günlerde siyaset tarihine bomba gibi düşen bir açıklama yapmış yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olarak Erdal Beşikçioğlu'nu gösterdiğini duyurmuştu. Sosyal medyanında en çok konuştuğu olaylar arasında kendine yer bulan Beşikçioğlu'nun adaylığının ardından açıklamalar peş peşe gelmişti.

Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından bir kez daha Ankara için aday gösterilen Mansur Yavaş'ın ise ilk başta Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığını kabul etmediği şeklinde iddialar orta atılmıştı. Söz konusu iddialar CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sorulmuş, Özel ise “Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle itiraz edeceği bir şey yok” diyerek bir sorun olmasını beklemediğini ifade etti.

Merakla beklenen buluşma! ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi - Resim : 2

“ANKARA'NIN ABİSİNE GELDİK”

Adaylığının kesinleşmesinin ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Erdal Beşikçioğlu merakla beklenen görüşmeyi bugün gerçekleştirdi. Beşikçioğlu ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Görüşmeye giderken basın mensuplarına “Ankara'nın abisine geldik” diyen Beşikçioğlu görüşme sonrası “Mansur Başkanımızın ayakları yere o kadar sağlam basıyor ki o yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer diyerek " Mansur Yavaş'a duyduğu saygının derinliğini ifade etti.

Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu'nun yaptığı görüşmenin ise gayet dostane ve verimliği geçtiği ifade edilirken tarafların birbirlerine 31 Mart seçimlerinde başarılar dilediği öğrenildi.

SONRAKİ HABER