Merakla beklenen AK Parti Ankara adayı açıklanıyor! Gözler grup toplantısında

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken AK Parti'nin açıklanmayan adayları merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday listelerini son kez güncelliyor. AK Parti'nin çarşamba günü yapacağı grup toplantısında ise başta Ankara olmak üzere adayların açıklanması bekleniyor.

Merakla beklenen AK Parti Ankara adayı açıklanıyor! Gözler grup toplantısında

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken, partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. AK Parti'nin başta Ankara olmak üzere 48 ilin belediye başkan adayı ise henüz açıklanmadı.

14 Ocak Pazar günü yapılacak olan AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde, hain terör saldırısı sonucu 9 askerin şehit olması nedeniyle ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 17 Ocak Çarşamba günü Meclis'te gerçekleşecek partisinin grup toplantısında, Ankara başta olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

ERDOĞAN ADAY LİSTESİNİ SON KEZ DÜZENLİYOR

Merakla beklenen AK Parti Ankara adayı açıklanıyor! Gözler grup toplantısında

Türkiye Gazetesinden Emrah Özcan'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday listesini son kez düzenliyor. Türkiye'nin kalbine düşen şehit ateşi nedeniyle ertelenen aday tanıtım toplantısı ardından ise Erdoğan, en kısa sürede Ankara başta olmak üzere 48 ilin adaylarını açıklamayı planlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ocak ayı sonunda tüm adayların ilan edileceği ve kamuoyuna tanıtılacağı bir program düzenleyerek seçim beyannamesini de aday tanıtım programında açıklaması bekleniyor. İlçe adayları için ise ayrı bir tanıtım toplantısı düzenlenecek.

Özcan, çarşamba günü gerçekleşecek AK Parti grup toplantısında ise bazı illerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını ifade etti. Öte yandan, Erdoğan'ın aday listesinde son düzenlemeyi yaptığı da aktarıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER