Memur-Sen: Kamuda servis hizmeti devam edecek!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu açıklama ile kamuda memur hizmetinin devam edeceğini duyurdu. Hatırlanacağı üzere kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında servis hizmetinin sona ereceği açıklanmıştı.

Memur-Sen: Kamuda servis hizmeti devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından devreye alınan kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında servis hizmetlerinin kaldırılacağı belirtildi. Kamu da servis dönemi sona erecek haberleri büyük yankı uyandırırken konu hakkında son dakika açıklaması yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın yapmış oldukları girişimlerin sonucunda kamuda servis döneminin devam edeceğini ifade etti.

KAMUDA SERVİS DÖNEMİ DEVAM EDECEK Mİ BELLİ OLDU!

Konu hakkında açıklama yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın uzun süredir gündemde olan kamuda servis hizmetinin devam edeceğini açıkladı. Başkan Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "Eylemlerimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile görüşmelerimiz ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yaptığımız istişarelerimiz sonuç verdi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda servis hizmetine devam edileceği belirtilmiştir" diyerek servis hizmetinin devam edeceğini dile getirdi.

Memur-Sen: Kamuda servis hizmeti devam edecek!

Kamuda servis iptali büyük tartışmalara neden olmuş pek çok memur bazı kurumların toplu ulaşıma uzak olduğunu belirterek servisin devam etmesi gerektiğini ifade etmişti. Toplumun bazı kesimi iptal kararını desteklerken memurlar ise devam etmesini talep etmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER