Mansur Yavaş'tan iddialara net yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendisinin CHP’den istifa ederek bir başka partiye geçip Cumhurbaşkanı Adayı olacağı iddialarına cevap verdi.

Mansur Yavaş'tan iddialara net yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında bir süredir ortaya atılan CHP’den ayrılacak iddialarına yanıt verdi. Kendisinin böyle bir planının olmadığını ve bunu defalarca yalanladığını belirten Mansur Yavaş bu asılsız iddiaların kulis bilgisi olarak sürekli gündeme getirilmesini kötü niyet olarak değerlendirdiğini söyledi.

MANSUR YAVAŞ'TAN YALANLAMA

Ortaya atılan iddialar hakkında Gazeteci Fevzi Çakır’a açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, “Son dönemde kulis bilgisi adı altında sürekli mesnetsiz haber, köşe yazısı ve yorumlara konu edildiğimizi görüyorum. Mansur Yavaş partisinden ayrılacak deniliyor. Başka partiden aday olacağımı söylüyorlar. Farklı siyasi partilerle görüştüğümü iddia ediyorlar. Bu tür asılsız iddiaların konusu oluyorum. Bunların doğru olmadığını ve tamamen yalan olduğunu defalarca beyan ettim.” dedi.

ADAYLIK KONUSU ZAMANI GELDİĞİNDE OTURULUR KONUŞULUR

Gerçeklerin bu iddiaların çok dışında olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Gerçekler bu iddiaların çok dışında. Yazılanların, anlatılanların gerçekler ile alakası yok. Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur ve konuşulur. Ancak; bu asılsız iddiaların aynı şahıslar tarafından kulis bilgisi adı altında sürekli gündeme getiriliyor olmasında artık kötü niyet arıyorum. Ben kirli siyasete asla alet olmayacağım.” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu bu açıklama ile hakkındaki iddiaları bir defa daha net bir şekilde yalanlamış oldu. Kamuoyunda Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda kazanması en muhtemel isimlerden birisi olarak gösterilen Mansur Yavaş hakkında ortaya atılan kulis bilgileri son dönemlerde oldukça artmıştı. Bu açıklamalar ile beraber kulis bilgilerinin doğru olmadığı ve Mansur Yavaş’ın CHP içerisinde kalmaya devam edeceği bir defa daha deklare edilmiş oldu.

SONRAKİ HABER