Mansur Yavaş Yüksel Arslan'ın tweetine itiraz etti silmesini tavsiye etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabında Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan’ın bir paylaşımına katılmadığını dile getirerek kendisine o mesajı silmesini tavsiye etti.

Mansur Yavaş Yüksel Arslan'ın tweetine itiraz etti silmesini tavsiye etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı. Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan sosyal medya hesabından bugün bir mesaj paylaştı. Bu mesajda Yüksel Arslan son günlerde oldukça konuşulan “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sözüne atıfta bulunarak bu sözü terör örgütleriyle, vatan hainleriyle, etnik bölücülerle, aynı kareye girenlerin Atatürk’ün aziz hatırasına ihanet ettiklerini belirtti.

MESAJ ÇOK TARTIŞILDI

Yüksel Arslan ayrıca mesajında, “Kariyer basamaklarını çıkmak için Avrupa başkentlerinde kapı aralayanlar, Türk'ün kudreti ve kuvvetinden başka irade tanımayan Atatürk'e bizim gözümüzle bakamazlar. Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, "Proje Çocuk" denir, "Mustafa Kemal'in Askeri" denmez.” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMA YAPTI!

Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan’ın bu açıklamalarına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katılmadığını belirterek itiraz etti.

Mansur Yavaş paylaştığı mesajında şu açıklamalara yer verdi:

“Kamuoyunun dikkatine: Bağımsız milletvekili Sayın Arslan’ın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir.”

Mansur Yavaş Yüksel Arslan'ın tweetine itiraz etti silmesini tavsiye etti

Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan’ın açıklamasına itiraz eden Mansur Yavaş konu hakkında düşüncesini net bir şekilde ifade etmiş oldu. Ankara siyasetinde oldukça dikkat çeken bir mesajın Mansur Yavaş’ın erken davranması ile polemik konusu edilmesinin de önü kesilmiş oldu. Siyasi polemiklerde yer almak istemeyen bir siyaset tarzı ortaya koyan ve çok geniş kitlelerden destek alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş böylece ortaya koyduğu siyaset tarzı ile de çelişmemiş oldu.

SONRAKİ HABER