Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanlığı konusu günü gelene kadar adaylık benim açımdan kapandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yavaş, Ankara halkına odaklı hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanlığı konusu günü gelene kadar adaylık benim açımdan kapandı

Son dönemde kamuoyunu en çok meşgul eden konuların başında yer alan Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda, Mansur Yavaş cephesinden yeni açıklamalar yapıldı. Mansur Yavaş'ın danışmanlık görevinden istifa eden Volkan Gültekin özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak burada önemli açıklamalarda bulundu. ABB Başkanı Yavaş ile yapmış olduğu konuşmayı aktaran Gültekin, Yavaş'ın başkanlık mesajını kamuoyuna duyurdu.

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Levent Gültekin yapmış olduğu açıklamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile arasında geçen konuşmayı aktararak ''Ekonomi başta olmak üzere sağlık, eğitim, mülteci sorunu, aile politikaları, sosyal adaletsizlikler gibi birçok alanda ülkemizde büyük sorunlar yaşanıyorken her akşam ‘CHP’nin adayı kim olacak’ tartışmalarının yaşanmasını doğru bulmuyorum. Bu konu benim açımdan şu anda kapandı. Konuşulacağı gün gelene kadar sadece Ankara halkına hizmet etmeye odaklı olacağız'' dediği ifadelerine yer verdi.

Başkan Mansur Yavaş'ın her zaman duygularını doğrudan ifade ettiğini belirten Levent Gültekin, Başkan Yavaş'ın bu nedenle halkın sevgisini kazandığını belirtti. Başkan Yavaş'ın herşeyi halkın gözü önünde, şeffaf bir şekilde yaşamaktan yana olduğunu belirten Gültekin, en yakınındaki isimlerin bile yapmış oldukları yanlışlara anında müdahale ettiğinin altını çizdi. Başkan Mansur Yavaş'ın siyasi hesaplarla gündemin manipüle edilmesine izin vermeyeceğinin altını çizdiğini belirten Gültekin Yavaş'ın hem CHP Genel Merkezi hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile uyum içerisinde çalıştığını söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER