Kulis! Cumhurbaşkanı Erdoğan temayül çalışmalarında sona geliyor

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin adayları da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Edinilen kulis bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, temayül çalışmalarında sona yaklaştı.

Kulis! Cumhurbaşkanı Erdoğan temayül çalışmalarında sona geliyor

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 3 ay kaldı. Partilerin yerel seçimlere yönelik çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Partiler arası ittifaklar nedeniyle ortak aday görüşmeleri de sürerken edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim temayül çalışmalarında sona yaklaştı.

Yeni Şafak'tan Resum Ekrem Şahan'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan il teşkilatlarıyla görüşmeleri sürerken, aday tespit çalışmaları için görüştüğü teşkilatlarla motivasyon toplantılarına da devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da bulunduğu toplam 22 büyükşehrin teşkilatlarıyla görüştü. Geçtiğimiz gün ise, Aydın, Hatay, Diyarbakır, Mersin, Muğla, Van heyetlerini kabul eden Erdoğan'ın, AK Parti yönetimindeki iller için 2, muhalefet yönetimindeki iller için 3 aday önerisi istediği belirtildi.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, il teşkilatlarıyla motivasyon toplantılarına ara vermeden devam edeceği de haberin detaylarında yer alıyor.

ANTALYA'DA MHP ADAYLARI ÖN PLANDA

Şahan'ın haberine göre, Antalya'da 5 ilçede MHP'nin adayı desteklenecek. Alanya, Finike, Korkuteli ile Demre ve Gazipaşa'da MHP'nin adayının destekleneceği seçimlerde, Kemer ilçesinde ise AK Parti'nin adayı desteklenecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER