Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi!

2010 yılında Deniz Baykal'ın istifa etmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Genel Başkanı olan ve 13 yıl boyunca bu görevi sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu geçen yılın Kasım ayında yerini Özgür Özel'e bırakmıştı.

CHP'nin yeni başkanının belirlendiği seçimden yenik ayrılan ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde halk arasında 6'lı Masa olarak bilinen ittifak içerisinde birlikte yer aldığı ve listelerinde yer almaları ile meclise milletvekili sokabilmelerini sağladığı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yapılan ziyaretin sebebi belli oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi!

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Gelecek Partisi 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde, yeniden genel başkanlığa seçilen Sayın Ahmet Davutoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, ülkemiz ve demokrasimiz için verecekleri mücadeleden dolayı başarılar diledik” denildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi! - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU NE YAPACAK?

Hem büyük umutlarla girdiği Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olmasına rağmen kazanamayan, hem de partisindeki Genel Başkanlığı seçimini kazanamayan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili en merak edilen soru bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği şeklinde oldu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi alacağı tavrın kendisini destekleyen seçmenleri etkileyeceği düşünülen Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde net ifadeler ile kendi gelecek planını ifade etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER