Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan adaylık haberlerine ilişkin açıklama yaptı!

Son dönemde gündeme gelen Ankara AK Parti adaylığı konusunda aday olabileceği konuşulan Keçiören Belediye Başkanı Altınok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan adaylık haberlerine ilişkin açıklama yaptı!

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'un ABB adaylığını AK Parti'den koyacağı konusunda son dönemde haberler gündeme gelmeye başladı. Bu iddiaların giderek artması ve büyümesinin ardından ise Altınok tarafından sosyal medya hesabından yeni açıklama geldi. Yaptığı bu açıklamada adaylık konusundaki iddiaların doğru olup olmadığı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ABB ADAYLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Başkan Altınok tarafından sosyal medya hesabından paylaşın kamuoyuna duyuru paylaşımı şu şekildeydi;

"Bazı basın-yayın ve sosyal medya mecralarında yapılan spekülatif duyuruların, açıklamaların ve bazı yorumların şahsımla bir alakası yoktur.

Duruşumuz, tavrımız ve söylemimizde en ufak bir değişiklik yoktur. Daha önce de açıkladığımız gibi; Ankara İl Teşkilatımız, Genel Merkezimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakımızın kararı ile belirlenecek olan adaylara ilişkin doğru olmayan bu tür açıklamaların kişisel heyecanlardan ve haber yakalama isteğinden kaynaklandığının ve bir söylentiden ibaret olduğunun bilinmesini ister; yetkili merciler bir açıklama yapmadan ortaya atılan bu söylemlere itibar edilmemesini kamuoyuyla paylaşırım. Saygılarımla."

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan adaylık haberlerine ilişkin açıklama yaptı!

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte adaylık hakkında gündeme gelen iddialar Turgut Altınok tarafından yalanlandı.

SONRAKİ HABER