Kamu işçilerine ek ödemeler başladı! Hesaplara yatıyor

Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 2024 yılı kamu işçilerine ek ödemeleri, bugün itibariyle yatmaya başladı.

Kamu işçilerine ek ödemeler başladı! Hesaplara yatıyor

Kamu işçilerine yönelik ek ödemeler hesaplara yatırılıyor. 2024 yılı ilave tediyenin ilk yarısı 26 Ocak Cuma günü itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi.

Devlet ve ona bağlı müesseselerde çalışan işçilere ilave tediye yapılmasına ilişkin 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere ek ödeme tarihleri Cumhurbaşkanı Kararıyla Resmi Gazete'de yayımlanmış ve kamu işçilerine verilecek ek ödemelerin tarihi belli olmuştu.

Bu kapsamda kamu işçilerinin 2024 yılı ilave tediyenin ilk yarısı bugün itibariyle hesaplara yatmaya başladı.

‘’TEDİYE ÖDEMELERİNİN BİRİNCİ YARISI HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 2024 yılı kamu işçilerine yönelik ilave tediyenin yatmaya başladığını açıkladı.

Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerin ek ödemelerinin birinci yarısının hesaplara aktarılmaya başladığını belirterek, ikinci yarınının ise 5 Nisan'da ödeneceğini ifade etti.

Kamu işçilerine ek ödemeler gün içinde hesaplara aktarılmaya devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER