Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin bir araya geldiği toplantı tarihleri merak edilmeye devam ediyor. Kabine toplantısı tarihleri merak konusu olurken masadaki konu başlıkları da araştırılmaya devam ediyor.

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Bakanlar Kurulu Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de bir araya geliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının konu başlıkları kamuoyunun gündeminde yer alırken temmuz ayının ortalarının gelmesi ile beraber takvim yeniden merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı için gözler takvime çevrilirken ayda iki kez toplanan Bakanlar Kurulu için vatandaşlar, ''Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

KABİNE TOPLANTISI BU HAFTA VAR MI, NE ZAMAN YAPILACAK?

Ayda iki kez düzenlenen Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenleniyor. En düşük emekli maaşı düzenlemesi, fahiş fiyatlar, NATO Zirvesi gibi gündem maddelerinin masada olması beklenirken ''Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman yapılacak, bu hafta var mı?'' sorularına yanıt aranıyor.

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Son olarak Kabine toplantısı 2 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşirken bu hafta toplantının yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu. ''Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman, saat kaçta toplanacak?'' sorularına yanıt aranırken Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Kabine toplantısının 16 Temmuz Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor. Kabinenin gündeminde emekliler, fahiş fiyatlar, NATO Zirvesi, terörle mücadele gibi konuların yer alması beklenirken toplantının da saat 16.00'da başlaması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER