İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye adaylarını Ocak ayı içerisinde açıklaması bekleniyor!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylık açıklamaları hızlandı. CHP'nin ardından AK Parti'den de adaylık açıklamaları gelirken gözler İYİ Parti'ye çevrildi. İYİ Parti'nin yerel seçimler için Ankara ve İstanbul'da hangi isimleri aday göstereceği merak edilirken İYİ Partisi Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan bir açıklama geldi.

İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye adaylarını Ocak ayı içerisinde açıklaması bekleniyor!

İYİ Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler seçimine yönelik il ve bölge ziyaretlerinin hızla devam ettiğini belirten İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, "Tüm illerimizi kapsayan programlarda başta yerel seçimlerdeki hedeflerimiz, neler yapılabileceği ve ayrıca gündemdeki gelişmelerde burada değerlendirmeye devam ediyor. İlk tur olarak başlattığımız bu ziyaretleri 2-3 Şubat tarihlerine kadar sürdürmeyi planlıyoruz.'' dedi. Bununla beraber aday açıklama sürecine ilişkin de bir açıklamada bulundu.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU'DAN İSTAMBUL VE ANKARA ADAYI İÇİN AÇIKLAMA

‘’Zannediyorum tüm adaylarımızı açıkladıktan sonra saha çalışmaları için hepimiz illerimizde olacağız. Yarın Manisa, perşembe günü de Adana’da olacağız. Büyükşehir belediye başkan adaylarımızın yanı sıra ilçe belediye başkan adaylarımızı da açıklamayı planlıyoruz.'' diyen İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ‘’İstanbul ve Ankara için de temennimiz Ocak ayı içinde bu adaylarımızı açıklama yönünde" dedi.

İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye adaylarını Ocak ayı içerisinde açıklaması bekleniyor!

‘’13-14 Ocak tarihleri arasında da Antalya’da milletvekillerimiz, GİK üyelerimiz ve il başkanlarımızın katılımıyla değerlendirme kampı gerçekleştireceğiz" diyen İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adayları aday belirleme ve ilan etme süreçlerine ilişkin yaptığı açıklamanın devamında ise "Manisa ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarımızı bu hafta açıklamış olacağız.

İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye adaylarını Ocak ayı içerisinde açıklaması bekleniyor! - Resim : 2

Genel İdare Kurulumuzda, Samsun ve Antalya Büyükşehir Adaylarımızın isminde de bir uzlaşma sağladık. İstanbul ve Ankara için de temennimiz ocak ayı içinde bu adaylarımızı açıklama yönünde" dedi. Bu çerçevede ocak ayı içerisinde İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER